2777
2789
عنوان

جاریم زنگ زد گفت مادرشوهر از کادو خوشش نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 30 پست
چه زشت! تا حالا هررر کادویی که تو زندگیم گرفتم با روی خوش تشکر کردم حتی اگه واقعا ارزشی نداشته و هیچ ...

من متاسفانه اونجا نبودم جاریم بهم گفتن خوشش نیومده نمی‌دونم تشکر کرده یا نه ولی می‌دونم بهش گفته من کیف زیاد دارم و استفاده نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من متاسفانه اونجا نبودم جاریم بهم گفتن خوشش نیومده نمی‌دونم تشکر کرده یا نه ولی می‌دونم بهش گفته من ...

بهرحال شما کادوت رو تهیه کردی ، من باشم بهش میدم و حرف جاری رو هم ندیده میگیرم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

کارت هدیه بده

آخه متاسفانه چون سن مادر پدرا بالا می‌ره حس میکنم وقتی پول میدیم کلا فراموش میکنن که کادو دادیم ..ینی پول رو من حس میکنم جزو کادو نمی‌دونن و شاید بعدها بگه ک روز مادر که من یادم نیس چیزی خریده باشین ( البته این رو خودم میگم طبق تجربه اطرافیانم خود مادرشوهرم چیزی نگفتن دوستام میگن که پول دادیم و بعدها فراموش کردن )