2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590167 بازدید | 6395 پست
سلام خانوما روزتون بخیر .دختر من کمبود قد و وزن داره ۱۰ سالشه وزن ۲۴ یا ۲۵ قد ۱۲۷ دکتر بهش ۲نوع امپو ...

سلام دختر منم همینطور بود خیلی خون به دلم کرد تا حالا شده 14 سالش و فقط خدا میدونه که از دست این بچه چی کشيدم برای گرم گرم وزنش و میلیمتر میلیمتر قدش من خون جگر ها خوردم الان هم همه اش خودم را سرزنش میکنم که چرا کاری براش نکردم شما که بردید دکتر دیگه شور نزنید دکتر خودش با دارو کمبود غذا را جبران میکنه 

خدا میدونه چقدر برای دخترم هزینه کردم اما وقتی ده سالش بود اصلا اطلاعات نداشتم و فرصت را از دست دادم البته خودش هم اصلا همکاری نمی کرد برای یه آزمایش ساده دنیا را بهم می‌ریخت یه روز بردیم آزمایش اینقدر گریه کرد و سر وصدا که کل بیمارستان را بهم ریخته بود. حالا اطرافیان میگن چرا دست و پاش نبستید بندازیدش تو ماشین ببریدش دکتر منم خودم را سرزنش می کنم اما دیگه فایده ای نداره 

من خیلی خودم را کنترل میکنم اما باباش بعضی وقتا از بس بهش سر کوفت میزنه نابودش میکنه منم میگم کاش به باباش چیزی نمی گفتم 

یه قرص آهن ساده نمی خوره بعد مرتب میگه من کم خونم باید قرص آهن بخورم قرص را میذارم تو دستش بعد میبینم قرصه افتاده تو اتاق میگم چرا نخوردیش میگه یادم رفت نمی دونم چی شد 

کلا هر کی از دست بچه اش بناله این دختر من همه را با هم داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکساله ۶سانت الان دیگه دارو گرون شده امپول قطع کردم

منم قبلا عمه ی دخترم که جثه اش ریز بود فکر می کردم وضع مالیشون خوب نبوده و تغذیه ضعیف بوده که اینطوری شدن اما حالا می‌بینم همه ژنتیکی هست دختر منم به همونا رفته اون وقت ها که چیزی نمی خورد حالا هم که میخوره وزن نمیگیره 

منم قبلا عمه ی دخترم که جثه اش ریز بود فکر می کردم وضع مالیشون خوب نبوده و تغذیه ضعیف بوده که اینطور ...

شما خودت درشتی؟ من ژن مادریم مرد زن فوق العاده کوتاهیم. دایی خدابیامرزم ک زیر۱۶۰ بود مادرم زیر۱۵۰

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اره خیلی کم بود. برای هر شب امپول چ اشکی ریخت

دختر منم همینطور بود شش ماه براش زدم اینقدر با من بد شده بود انگار من قاتلش بودم دیگه تاثیر نداشت قطع کردم

اگر تأثیر داره و پول دارید براش بزنید دلتون نسوزه

شوهرتون قدش چنده؟ چرا آمپول را قطع کردید مگه بیمه قبول نمی کنه؟

ن بیمه نمیداد بردم بیمه سال پیش ۹سالش بود روسری سر نکرد تابستون بود گریه کرد گرمه کلاه لبه سرش کرد رفتیم پیش پزشک معتمد گفت شمابی ک حجاب بچه ۹ساله بلد نیستی رعایت کنی چ انتظاری ازت میشه. حالا خودم چادری  رو گرفته ام همیشه. فقط اون روز تیرماه بود خیلی گرم بود بچم کلاه لبه گذاشته بود

شما خودت درشتی؟ من ژن مادریم مرد زن فوق العاده کوتاهیم. دایی خدابیامرزم ک زیر۱۶۰ بود مادرم زیر۱۵۰

خودم 160 هستم اما ریز نیستم اندامم خوبه اونا ریز هستند البته دیگه کوتاهترین 157 هست اما جثه ریز هست

دختر منم همینطور بود شش ماه براش زدم اینقدر با من بد شده بود انگار من قاتلش بودم دیگه تاثیر نداشت قط ...

پس گریه کرد بزنم براش ؟ الان دوباره ازمایش هرمون داده بودن ۳هفته اینقدر خودمو زدم بچخ رو زدم بچه دیگمو زدم این خیره شده بود پر رو شده .۳هفته گریمو در اورد. بعد ک بزور بردم ازمابش تا ۲۴ساعت بالا میاورد فکر میکردم دختر من گستاخ شده.باور میکنی بهش میگفتم بزار ی روز نون نباشه گرسنه باشی بهت بخندم بگم غذا بود نخوردی