2777
2789

طندگی برام بی معنی شده هیچ عشقی ندارم حتی غذا به زور درست میکنم.

حوصله ی نق زدن دخترامو ندارم.

حوصله ی تحمل پسرمو ندارم.

زندگی ای که تا پارسال بهترین حس جهانو داشتم نمیدونم حس میکنم زندگیم طلسم شده به زور بلند میشم ناهار بپزم هنوزم ناهار نپختم زندگیم کسل کننده و بدون انگیزه اس و حس خوبی ندارم از اینکه رفیق ندارم واقعا کسلم به جایی رسیدم که وقت گذرانی با دوست رو بع خانواده ترجیح میدم کمکم کنید چجوری از زندگیم لذت ببرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر انسانی در طول مدت زندگیش با چالش هایی روبرو میشه که شاید سخت باشن، یک کاری انجام بده که حال خودت رو خوب کنی، یعنی به تهش هم فکر کن و اگر قراره در نهایت حالت خراب بشه انجامش نده.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اول بگو چی شده تا ماهم درست کمکت کنیم

چحس میکنم توقعاتم بالا رفته از همسرمو بچه هام و اینکه نمیتونم این توقعاتو پایین بیارم مثلا اوایل اصلا دنبال پول نبودم الان همش چشم دنبال یه قرون دوهزار شوهرمه که پس انداز کنم پس اندازکردن چیز بدی نیس ولی واقعا اینکه همش حرص و طمع پولو دارم خستم میکنه

عزیزم سوره بقره باطل السحره هرروز پنجاه آیه بزار تو خونت پخش بشه یا اگه تونستی بخونی خیلی عالیهجمع و ...

ممنون عزیزم اره قبلاهاقران زیاد میخونذم خدایی هم زندگیم خوب بود یه مدته نمیدونم چمه کلا لای قرآن و هم وا نکردم😢

من همینجوری بودم هر بار میرفتم بیرون گل مبخریدم گلدون رنگی رنگی میخریدم و بهشون میرسیدم 

مثلا امروز سر تا پای حیاط و شستم اشغالای باغچه و درختارو جمع کردم سوزوندم بعد چوب گذاشتم تو منقل ی کتر گذاشتم روش چای اتیشی با کیک پخته بودم خوردم خونه مرتب کردم سعی کن خونه رو خلوت کنی خونه هرچی شلوغ تر باشه کسل کننده تره هرروز تو خونه صوت سوره بقره بزار 

من سوره بقره و زیارت عاشورا دان کردم اول صب شروع میکنم میزارم 

بعدش ی موزیک ملایم و سبک هرروز بخاطر شلوغی بچه هام باید خونه تمیز کنم 

راستی در هفته یک روز برو تو شهر تنهایی برو ادما ببین اجناس و ببین قیمت کن من شده هیچ پولی نداشتم ولی رفتم کل شهر و میگشتم ک وقتی بر میگشتم بیهوش میشدم انگار ادم خالی میشه گلدوزی عالیه میتونی اینم انجام بدی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....