2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590727 بازدید | 6408 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانوما روزتون بخیر .دختر من کمبود قد و وزن داره ۱۰ سالشه وزن ۲۴ یا ۲۵ قد ۱۲۷ 

دکتر بهش ۲نوع امپولم داده

این هیچی غدا نمیخوره نهایت ۲ ق غ هر چی خوراکی میزارم میبره مدرسه دست نزده برمیگردونه.اینا اصلا همه نیست

ولی من خیلی بهش تیکه کنایه میزنم همش میگم برسه اون روزی ک ناراحت باشی ک قد کوتاه موندی و من بهت بخندم بگم اون روز مادر برات غذا درست کرد نخوردی بحرفم گوش ندادی. کلا خیلی ازار کلامی میدومش اینقدر حرص و جوش از نخوردنش میزنم.بیزحمت راهنماییم کنید چطور این زبون هرزمو نگه دارم. خودمم ثدم ۱۵۳ هست ولی مادرم اصلا بهم هیچی نگفت تا اگاه بشم تا دبیرستان اینقدر دنبال کفش پاشنه بلند بودم ک الان ب این سن رسیدم مشکل زانو و پا پیدا کردم.

ی زبون بندی چیزی ندارید ک من خاکبرسر لال شم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
سلام خانوما روزتون بخیر .دختر من کمبود قد و وزن داره ۱۰ سالشه وزن ۲۴ یا ۲۵ قد ۱۲۷ دکتر بهش ۲نوع امپو ...

هم قد خودت میشه 

نگران نباش

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من ک خیلی کوتاهم .ما خونه مادرم نون ب زور پیدا میشد.ولی الان من ماهی ۸تومن چول امپول میدم

اگه ورزش کنه تغذیشم خوب باشع رسیدگی کنی زیر نظر دکترم باشه احتمال 50.50بلندتر بشه

انشالله که قد بکشه

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام خانوما روزتون بخیر .دختر من کمبود قد و وزن داره ۱۰ سالشه وزن ۲۴ یا ۲۵ قد ۱۲۷ دکتر بهش ۲نوع امپو ...

سلام منم بعضی وقت ها نمیتونم خودمو کنترل کنم و عصبانی میشم ولی بعدا پشیمون میشم . واقعا گناه دارن حتما اشتها ندارن و به زور که نمیشه غذا خورد. نگران نباش  بلوغش که شروع بشه اشتهاش زیاد میشه و قد هم ژنتیکه و ژنتیکش هر چی باشه بهش میرسه. 

سلام تاپیک ونخوندم فقط یه دکتر غدد خوب توتهران کی سراغ داره لطفا راهنمایی کنید بچم ۱۴ سالشه وقدش ۱۵۵ ...

سلام من دکتر پورمتعبد و دکتر منشادی رفتم که دکتر منشادی هورمون رشد تجویز کرد ولی پورمتعبد گفت که بعد پریود دیگه فایده نداره فقط به قدی که قراره برسه زودتر میرسه و صفحات رشد هم سریع تر بستە میشن

سلام من دکتر پورمتعبد و دکتر منشادی رفتم که دکتر منشادی هورمون رشد تجویز کرد ولی پورمتعبد گفت که بعد ...

ولی خوب دوستای دخترم بعد پریودشونم خیلی قد کشیدن 

بنظرت صفحات رشدش بسته شده دوسال بیشتره پریود میشه؟

ولی خوب دوستای دخترم بعد پریودشونم خیلی قد کشیدن بنظرت صفحات رشدش بسته شده دوسال بیشتره پریود میشه؟

بستگی به سن استخوانش داره ازش عکس مچ دست بگیرید شاید هنوز باز باشه دکترا به دختر من گفتن تا 6 ماه بعد پریود صفحات رشدش بسته میشه چون سن استخوانش دو سال بزرگتره