2777
2789
عنوان

هرکسی گرفتاره مشکل داره بیاد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 53 پست
میگن دعا کن ولی ن اززبون خودت یعنی ازکسی بخواه خیلی محتاجم التماس دعا

محتاجیم ب دعا فداتشم ایشالا ب حق پنج تن ب حق امام رضا هر مشکلی داری حل بشه از چشم بد ب دور باشید و خدا بهتون سلامتی بده حمد میخونم برات

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

الهی که خدا گره از کار همگی باز کنه

ایشالا خدا ب خودتو خانوادت سلامتی بده و هرچی میخوایید براتون همون بشه ایشالا از چشم بد ب دور باشین و خدا حفظتون کنه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بدبختم تو رو خدا دعام کن دوست صمیمیم و کسی که باهاش ۵ سال بودم بهم خیانت کردن و الان خوش و خرمن ...

بدبخت چیه فدات شم تا نفسی هست امیدی هست خدا ارامش بده ب وجودت برات حمد میخونم ب حق امام زمان همون چیزی ک میخوای بشه

محتاجیم ب دعا فداتشم ایشالا ب حق پنج تن ب حق امام رضا هر مشکلی داری حل بشه از چشم بد ب دور باشید و خ ...

ممنونم عزیزم خدابرگردونه ب زندگیت❤

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خواهر منظورم تو بودی بازم ممنون عزیزم

برا خودت آیت‌الکرسی خوندم عزیزم اشتباه متوجه شدم 

چقد قلبت مهربونه دختر

فداتشم ماه قشنگم مهربونی از خودته ک منو خوب مبینی

بدبخت چیه فدات شم تا نفسی هست امیدی هست خدا ارامش بده ب وجودت برات حمد میخونم ب حق امام زمان همون چی ...

ازت ممنونم با قلب قشنگت دعا کن ی ادم خوب بیاد تو زندگیم

دعا کن اونام تقاص پس بدن

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

عزیزم واسه منم دعا کن ،حاجتم برآورده بشه

انشالله ب امید خدای بزرگ بخشنده مهربون هرچی میخای بهش برسی هر حاجتی داری حاجت روا بشی از چشم بد ب دور باشین و سلامت باشین ب حق امام رضا

برا منم دعا کن انشالله خودتم گره کارات باز بشع

انشالله هرچی میخای درست بشه خدا بهتون سلامتی بده از چشم بد ب دور باشین ب حق ابروی بی بی دو عالم مشکلاتت حل بشن فداتشم

انشالله هرچی میخای درست بشه خدا بهتون سلامتی بده از چشم بد ب دور باشین ب حق ابروی بی بی دو عالم مشکل ...

ممنونم از محبتت امام رضا یک بار حاجتمو داده و رو سفیدم کرده امیدوارم کمکم کنه

ازت ممنونم با قلب قشنگت دعا کن ی ادم خوب بیاد تو زندگیمدعا کن اونام تقاص پس بدن

اون ادمه ادم تو نبوده مطمئن باش یکی میاد ک ادم خودته... من بهت ایمان دارم و مطمئنم.. چون تو لایق بهترینایی 

ممنونم از محبتت امام رضا یک بار حاجتمو داده و رو سفیدم کرده امیدوارم کمکم کنه

هیچوقت شک نداشته باش مطمئن باش بازهم حاجت میده برات حمد خوندم

ایشالا خدا ب خودتو خانوادت سلامتی بده و هرچی میخوایید براتون همون بشه ایشالا از چشم بد ب دور باشین و ...

همچنین برای جمیع کاربران تاپیک

متاهل🩷🍃