2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590740 بازدید | 6408 پست
سلام عزیزم بله طبق آزمایش هورمونی گفتن آمپول نمیخاد

دختر منم 8 سال و یازده ماهشه ، موهای پایین دراومده یکم و هر هفته ک میگذره قشنگ متوجه میشم بلندتر و بیشتر میشه😭

زیر بغلشم کمه ولی ، سینه شم درد داره ولی برجستگی خاصی ندارد 

سن استخوانیشم تقریبا یکسال جلوتره ولی غدد گفت نمیخواد آمپول بزنی ، باید روند بلوغش رو سه ماه دیگه چک کنم 

آزمایش استرادیول هم نگرفته ، فقط سونو رحم و تخمدان و fsh و lh ، نمی‌دونم حالا سه ماه دیگه میخواد مجدد همینا رو تکرار کنه ک روند بلوغ رو چک کنه 

بعدم هر دکتری میرم میگه چرا آنقدر نگرانی و چرا آنقدر آزمایش گرفتی و .... 

نمی‌دونم من مشکل دارم واقعا یا نگرانیم بجاست 

قدش 132 شده الان ولی دکترا میگن خب 155 بشه مگه چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361901378]دختر منم 8 سال و یازده ماهشه ، موهای پایین دراومده یکم و هر هفته ک میگذره قشنگ متوجه میشم بلندتر و ب ...[/QUO

دختر منم یکسال سن استخوانش بیشتر بود و از سن دختر شما بلوغش شروع شد و 11 سال و 9 ماهگی پریود شد با قد 149

دختر منم 8 سال و یازده ماهشه ، موهای پایین دراومده یکم و هر هفته ک میگذره قشنگ متوجه میشم بلندتر و ب ...

سلام عزیزم یعنی بلوغش با قد ۱۳۲ شروع شد ؟

خوبه که اگه با ۱۳۲ شروع شده 

چون دکتر می‌گفت شروع بلوغ باید با قد بالای ۱۳۰ باشه 

بعد ۸سال هم بلوغ زودرس نیست نگران نباش 

دختر من از ۷سال و نیم رشد موی زاید داشت پایین تنه 

دکتر تمام آزمایشات و سونو رو گرفت بلوغ نبود ولی سن استخوانی جلو بود

۸ سال و نیم که شد سینه ش جوانه زد با قد ۱۲۷ دکتر گفت باید آمپول توقف بزنی نزنی قدش ۱۴۸ میشه ،  اما من به نظر یه دکتر اکتفا نکردم دکترای دیگه هم بردم گفتن فعلا نزن صبر کن روند بلوغ رو ببینیم الان ۷ ماه گذاشته سینه ی دخترم بزرگ تر نشده 

جوانه زده ولی بزرگتر نشده 

اما موهای زاید قسمت پایین بیشتر شده ،  قدش هم الان تازه ۱۳۲ شده  ، ماه دیگه هم باید ببرم دکتر ببینم نظرش چیه 

سلام عزیزم یعنی بلوغش با قد ۱۳۲ شروع شد ؟خوبه که اگه با ۱۳۲ شروع شده چون دکتر می‌گفت شروع بلوغ باید ...

نه کمتر از ۱۳۰ بود ک شروع شد شاید ۱۲۸ یا ۱۲۹ ، ۱.۵۰ سانت الان تو ۴۰ روز زیاد کرده 

نه کمتر از ۱۳۰ بود ک شروع شد شاید ۱۲۸ یا ۱۲۹ ، ۱.۵۰ سانت الان تو ۴۰ روز زیاد کرده

منم اولش که سینه ش جوانه زد یهو از ۱۲۷ شد ۱۳۰ در عرض ۳ ماه ، ولی الان بعد ۶ ماه دوسانت اضافه کرده 

دیگه نمی‌دونم چرا جهش قدیش کم شد 

نمی‌دونم بلوغش داره کند پیش می‌ره یا نه ! 

حالا ماه دیگه باید باز ببرم دکتر 

یعنی ۳ سال طول کشید ک پریود شد قدش موقع شروع بلوغ چند بود ؟

اواخر 8 سالگی چند تار موی زاید درآورد و میگفت سینه ش درد میکنه که بردم دکتر غدد آزمایش نوشت و معاینه کرد که سن استخوانش یکسال بزرگتر بود و گفت چیزی نیست .قدش هم 130 بود

اواخر 8 سالگی چند تار موی زاید درآورد و میگفت سینه ش درد میکنه که بردم دکتر غدد آزمایش نوشت و معاینه ...

پس دقیقا مثل دختر من 

بعد اینا میگن چرا آنقدر بچه رو اذیت کردی و آزمایش گرفتی ، چرا الکی نگرانی 

دختر منم 8 سال و یازده ماهشه ، موهای پایین دراومده یکم و هر هفته ک میگذره قشنگ متوجه میشم بلندتر و ب ...

دختر منم تمام ازمایشا و سونو رو ده ماه پیش انجام داده الان مجدد دکتر کلی آزمایش هورمونی و سونو نوشته

طفلی بچه ام

عزیزم از هشت سالگی شروع کردم براش ..اول دیفرلین. زدم بعد دکترش گفت چون خیلی گرونه براش میکرولین بزن ...

ماهی یدونه می‌زنید یا ۳ ماه یک بار

سن استخوانی دخترم یک سال و دوماه بیشتره 

موی زاید و جوانه ی سینه هم داره ولی دکتر میگه طبق ازمایشات آمپول تاخیر نمیخاد

ماهی یدونه می‌زنید یا ۳ ماه یک بارسن استخوانی دخترم یک سال و دوماه بیشتره موی زاید و جوانه ی سینه هم ...

ماهی یه دونه دفه قبل دکتر گفت اگه میخای سه ماهه بنویسم میخام این اواخر سه ماهه بزنم

ماهی یدونه می‌زنید یا ۳ ماه یک بارسن استخوانی دخترم یک سال و دوماه بیشتره موی زاید و جوانه ی سینه هم ...

ماهی یه دونه دفه قبل دکتر گفت اگه میخای سه ماهه بنویسم میخام این اواخر سه ماهه بزنم