2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
دخترم از کلاس دوم بافت سینش چربی داشت البته از بچگی، برا همبن وقتی سینش سفت شد من نفهمیدم با قد ۱۳۱ ...

همین حدود شروع بلوغش دیکه 131 شروع شده

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ازو کیلی خیلی تعریف میکنن ودکتر مشهوری هست منم 3 دوره دخترم پیشش میبرم الان 4 ماه هست که هورمون رشد ...

منم بخاطر همین دکتر دخترمو عوض کردم رفتم سمیه هاشمیان..

کمک خاصی نکرده گففتن روند رشد دخترت خوبع..

ولی خوب توضیح میده وقت میزاره.

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ماهی نیم سانت یا سالی ۶طبیعیه بیشتر تقریبا میشه جهش قد و باید فاصله بین امپولا کم بشه

بدون امپول جهش قد چندسانت میشه ماهی چقدر اضافه کنه میشه جهش؟

من الان با دکتر هاشمیان آنلاین صحبت کردم گفت هورمون رشد بزن تا دو ماه اگه تغییری کرد ادامه بده اگرنه ...

سمیه هاشمیان؟

ب دختر من امپول تجویز نکرد.

دختر من 9سالو دوماهشه دختر شما چند سالش بود

آخ آخ دختر من دوازده سالشه از کلاس چهارم بردم آمپول دیفزلین و هورمون رشد اما پارسال پریود شد با قد ۱ ...

عزیزم میدونم که چقدر ناراحتید مجبورش کنید ورزش کششی انجام بده دختر منم هر چی بهش میگم یک ماه کارایی که میگم انجام بده اگر تاثیر نداشت دیگه انجام نده حاضر نیست ورزش کنه 

مگه اطرافتون قد کوتاه دارید؟ 

هورمون رشد براش تاثیر نداشت؟ چطور با هورمون دیفریلین پریود شد؟ 

نه والا خودم باهاش پیاده روی میکنم .باور کن الکی فقط دارم پول خرج میکنم بابت ویزیت .هیچ نتیجه ای نگر ...

دختر نه ماه هست که روزی دو سه ساعت می دَوِه ولی اصلا فایده ای نداشت دیگه به این نتیجه رسیدم که اگر دویدن تاثیر داشت حالا باید سه چهار سانت بلند تر شده بود 

فقط بارفیکس و حرکات کششی شدید انجام نداده نمی دونم تاثیر داره یا نه 

همین حدود شروع بلوغش دیکه 131 شروع شده

عزیزم یعنی از وقتی بلوغش شروع شد یعنی مرحله درد سینه تا زمانی ک برجسته شد حدود 12 سانت رشد قدی داشت ، درسته؟ 

این زمان چند ماه طول کشید ؟ 

قبلش ماهی چقدر اضافه میکرد ، یادتونه؟ 

الان دختر من در مرحله درد سینه است بدون برجستگی و ماهی نیم سانت تقریبا اضافه کرده قبل این مرحله , البته دو ماهه هیچی اضافه نشده 

سمیه هاشمیان؟ب دختر من امپول تجویز نکرد.دختر من 9سالو دوماهشه دختر شما چند سالش بود

بله دختر من پریود شده و صفحاتش خیلی کم بازه گفت دو ماه هورمون رشد  بزن اگه تغییر کرد ادامه بده وگرنه دیگه بهترە نزنی فعلا تصمیم نگرفتم شروع کنم یا نه.همسرم میگه با مسئولیت خودت باید تزریق کنی

دختر نه ماه هست که روزی دو سه ساعت می دَوِه ولی اصلا فایده ای نداشت دیگه به این نتیجه رسیدم که اگر د ...

یه مدت دخترم انجام میداد ولی تغییری نکرد. براش ویزیت لیلا مهدیزاده بگیرید. پیجش اینستا سرچ کنی میاره شایدتاثیر داشته باشه

بدون امپول جهش قد چندسانت میشه ماهی چقدر اضافه کنه میشه جهش؟

به نظر شرایط هر بچه ای متفاوته ..بستگی داره مثلا اگه بچه شما در حالت عالی سالی شش سانت قد می‌کشه .‌اگه در سال هشت سانت به بالا بشه اون میشه جهش ..مامان مهرسا میگه دخترشون تو یک سال نه سانت بلند شده همون جهشش بوده