2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590741 بازدید | 6408 پست
آمپول باعث پوکی استخوان نمیشه ؟

نه مرتب شربت کلسیم باید بخورن اتفاقی نمیفته من چکاب از دخترم گرفتم کلسیم ش از همه مون بیشتر بود. خودش هم لبنیات زیاد مبخوره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اره تا 1 سال بعد پریود رشدشون زیاده بهش زینک و کلسیم بده خیلییی روی رشد تاثیر داره شربت ال ارژنین ...

اهان پس شربت ال آرژنین بهش روزی 10 سی سی میدم

باز یه دوره یکماهه استراحت میدم و دوباره شروع میکنم؟ 

زینک و کلسیم چی بدم؟ شربت یا قرصی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامبچم ۹سال و ۵ ماهشهموهای زائدش زیر بغل رشد کرده اندام خصوصیشم به نسبت رشد داشتهبوی عرق نمیده ، مو ...

ن عزیزم نگران چی هستین. دحتر من 7 سال و نیم اینجوری بود... وقای سینه ش جوانه زد 2 سال بعدش پریود میشه. بعید میدونم تا 3 سال دیگه اتفاقی بیغته

ن عزیزم نگران چی هستین. دحتر من 7 سال و نیم اینجوری بود... وقای سینه ش جوانه زد 2 سال بعدش پریود میش ...

وای آخه راستی سینه هاش یکم برجسته شدن

که روز به روز تغییر میکنن

یعنی یک روز صافه صاف

یک روز برجسته میشه

گاهی فک میکنم چربی دور سینش زیاده

تو همکلاسیهاش قدش ماشالله از همه بلندتره 

هیچوقت نمیتونه نیمکت اول بشینه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اهان پس شربت ال آرژنین بهش روزی 10 سی سی میدمباز یه دوره یکماهه استراحت میدم و دوباره شروع میکنم؟ زی ...

میتونی ال ارژنین و هر 3 ماه یبار تکرار کنی..  ولی زینک من واقعا ازش نتیجه گرفتم خیلی خوب نتیجه میده شربت کلسیم هم حتما با زبنک بهش بده واقعا رشد میکنه

نه مرتب شربت کلسیم باید بخورن اتفاقی نمیفته من چکاب از دخترم گرفتم کلسیم ش از همه مون بیشتر بود. خود ...

شربت کلسیم چی میدین که خوب باشه؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
نه بلوغ س 7 سال و 9 ماه بود شروع شد تو اون سن امپول زدم والا بلوغش خیلی قبل تر بودـ.. اگ امپول نمی ...

خوب کاری کردی عزیزم

بهترین تصمیم گرفتی

منم دوست داشتم امپول بزنن

ولی متخصص پارسالی که کفت نه

امسال هم یه تایم سه ماهه داده تا ببینه روند رشدش چطوره

میتونی ال ارژنین و هر 3 ماه یبار تکرار کنی.. ولی زینک من واقعا ازش نتیجه گرفتم خیلی خوب نتیجه میده ...

مارک خاصی از هر کدوم، مدنظرتون هست؟ 

زینک و کلسیم رو هر روز بدم؟ چقدر از هر کدوم؟؟ 

بهمن 92 هست قدش 20 خرداد 152/5 بودشالانم همونه و رشدی نداشته به نظرم

آخه بچه ۱۱ ساله رو چه به پریودی😭

اذیت میشه؟

اینقدر استرس اون روز رو دارم که بچم پریود بشه که خدا میدونه

وای آخه راستی سینه هاش یکم برجسته شدنکه روز به روز تغییر میکننیعنی یک روز صافه صافیک روز برجسته میشه ...

اگ سینه ش برجسته شده ک یعنی بلوغ شروع شده..  2 سال دیگه حدودی پریود میشه یعنی 11ونیم تا 12 سال...  البته سن بلوغ کلا پایین امده. تو این 2 سال باید بهش برسی خوب رشد کنه. برا این سن و این قد امپول نمیدن چون سنش خوبه قدش هم خوبه

اگ سینه ش برجسته شده ک یعنی بلوغ شروع شده.. 2 سال دیگه حدودی پریود میشه یعنی 11ونیم تا 12 سال... ا ...

یعنی چی بهش بدم ؟ دارویی باشه؟

ویتامین؟

کلسیم؟