2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590742 بازدید | 6408 پست
من دکتر بهم مکمل داد البته ب جز ال ارژنین ک شربتش من خودم گرفتم میدادم. موقعی ک امپول میزد تقریبا م ...

ببخشید سوالام زیاده

شربت ال آرژنین رو چطوری میدین؟ 

الان بهش زینک بدم فایده داره؟؟ 

عزیزم ۹/۵ سال که برای شروع بلوغ خوب بودهچرا امپول زدی پس؟

نه بلوغ س 7 سال و 9 ماه بود شروع شد  تو اون سن امپول زدم والا بلوغش خیلی قبل تر بودـ..  اگ امپول نمیزد 10 سال و 3 4 ماه پریود میشد

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید سوالام زیادهشربت ال آرژنین رو چطوری میدین؟ الان بهش زینک بدم فایده داره؟؟

اره تا 1 سال بعد پریود رشدشون زیاده بهش زینک و کلسیم بده  خیلییی روی رشد تاثیر داره  شربت ال ارژنین روزی 10 سیسی میدادم. خیلیی بد مزه س مردم تا تموم شد سالی 3 بار بهش میدم...  

ببخشید سوالام زیادهشربت ال آرژنین رو چطوری میدین؟ الان بهش زینک بدم فایده داره؟؟

سلام حنا جون ، من از زینک فقط ب خاطر بلوع میترسم ،زینک بده بش ضرر  ک نداره ، ما باید تا ۱۶ ۱۷ سالگی داروها رو ادامه بدیم ن ب اون شدت قبل ولی باید بخورن باز ،بنطرم تاثیر داره ، 

بنطرت این داروها تاثیری روی پریودی داره یه وقت زودترش کنه ؟؟؟

بعید میدونم. اخه من الان 1 سال امپول قطع کردم مهرسا هیییچ علامتی از پریودی نداره. همیشه هم کرتب مکمل میدم. هر ماه هی چیزی بهش میدم 

حنا جون دخترت دقیق متولد چه سال و چه ماهی؟؟ قدش چند؟ 

من اصفهانی ام و دکتر الهام هاشمی رو میشناسم خیلی دکتر معروف و کار بلدی هست ، هم خواهرم هم زنداداشم بخاطر کوتاهی قد بچه هاشون رفتن پیشش و ماشاله الان خیلی قد بلندن فقط باید زود بدادشون برسید که کوتاه نمودند

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
حنا جون دخترت دقیق متولد چه سال و چه ماهی؟؟ قدش چند؟

سلام

بچم ۹سال و ۵ ماهشه

موهای زائدش زیر بغل رشد کرده اندام خصوصیشم به نسبت رشد داشته

بوی عرق نمیده ، موهاش چرب نشده

قدش ۱۴۵

خیلی دلواپسم ، بنظرتون ببرم دکتر؟

خودم ۱۵ سالگی پریود شدم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خداروشکر عزیزم دختر من 150 هست و متاسفانه پریود شدخیلی نگران قدش هستمقراره ببرمش دکتر

چند سالشه؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است