2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595781 بازدید | 6484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سمیه هاشمیان ؟ ازش راضی هستید ؟

یباری ک رفتم بد نبود ولی ب سختی وقت گرفتم اینترنتی نوبت بعدی سه ماه بعد نوشت که 14همین ماهه..

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
یباری ک رفتم بد نبود ولی ب سختی وقت گرفتم اینترنتی نوبت بعدی سه ماه بعد نوشت که 14همین ماهه..

الان زنگ زدم میگه بهمن 

من خودم بهمن زایمان میکنم

یه نفرو بفرستم حضوری نوبت نمی‌ده ؟

استوئوکر میدم ,بخدا برا یه لیوان شیر اینقد عر میزنه خیلی تو زندگیم مشکل دارم ار یه طرف غر های شوهرم ...

منم دیگه روح و روانی برام نمونده دارم دیوونه میشم به زور دارو بهش میدم الکی میگه معدم درد میکنه. امروز میگفت تقصیر خودته باید زودتر منو میبردی دکتر حالا من بدبخت از 8 سالگی دکتر میبردم ولی استان ما فقط همین یه دکتر و داشت که هر بار میگفت همه چی خوبه البتە آنلاین با یه دکتر دیگه هم ویزیت میشد اونم میگفت خوبه.برای ورزش همکاری نمیکنه خودم با دیسک کمر باهاش ورزش میکنم 

عزیزم منظورت هورمون رشد هست یا ضد بلوغ ؟؟من برای دخترم ضد بلوغ میزنم

عزیزم من منظورم رشد بود فقط 

ضد بلوغ هم شرایط خودشو داره 

اینکه دختره قدش کوتاهه یا وزنش کمه معیار نیست

اگه واقعا سنش کم باشه یعنی زیر ۱۱ سال خوبه 

اونم من میگم فقط 

دکترا حتما بهتر میدونن 

ادعایی ندارم روی حرفم ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم وقتی هورمون تو بدنش کم باشه اصلا عوارض نداره خیلی از مامانا تو این تاپیک برای بچه هاشون زدن و ...

حقیقتش من خودم بچه بودم این اتفاق برام افتاد 

گفتن وزنش کمه قدش کمه 

بهم گفتن قدش کمتر از ۱۵۰ میشه و زود پریود میشم 

ولی مامانم هورمون رشد رو نزد (ضد بلوغ منظورم نیست)

آخرش ۱۵ سالگی پریود شدم قدمم بالای ۱۵۰ البته بازم کوتاهه اما چون قد مامانمم همینه یعنی ژنتیکیه 

به نظرم فقط وقتی سن بچه خیلی کمه بهتره زده بشه

که ارزششو داشته باشه

بعضی چیزا عوارض هم داشته باشن اما ارزششو دارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم من منظورم رشد بود فقط ضد بلوغ هم شرایط خودشو داره اینکه دختره قدش کوتاهه یا وزنش کمه معیار نیس ...

درسته عزیزم ..دختر منم زیر هشت بلوغش شروع شد حالا من هشت دکتر بردمش و آمپول رو براش شروع کردم . و شاید اگه آمپول نمیزدم الان پریود میشد شایدم بلوغش مث خودم کند پیش می‌رفت طبق تجربه مامانای تو تاپیک هم کسایی که آمپول زدن هم کسایی که نزدن نگران بچه هامون هستیم 

سلام عزیزم. سن استخوانی به نظرم نظر رادیولوژی خیلی مهم تر چون بالاخره درسش خونده و در حیطه غدد نیست ...

سلام عزیزم الان متوجه شدم ویتامین دی رو اشتباه تایپ کردم ، ویتامینش ۲۶ بود ، از امروز بهش استئوکر دادم ، والا سونوی ده ماه قبلش سایز رحم و تخمدان بزرگتر از سونوی جدیدشه !!! اینم از شاهکار سونوگرافیه 

دکترم ک هنوز پیدا نکردم