2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591124 بازدید | 6423 پست
درسته عزیزم ..دختر منم زیر هشت بلوغش شروع شد حالا من هشت دکتر بردمش و آمپول رو براش شروع کردم . و شا ...

آمپول ضد بلوغ خب وقتی دکتر بگه جزو واجباته 

نگران این نباشید که ❤️ من منظورم ضد بلوغ نبود برای خودم 

میگم که ۱۵ سالگی پریود شدم زود نبود

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه یادتون باشه بعد پریود قدتون رشد کرد ؟

فکر کنم یه کوچولو رشد کرد 

ولی زیاد نبود 

اخه من زود به بلوغ نرسیدم 

زمانی که پریود شدم رشدمو کرده بودم

اگه دخترتون زود پریود شده شاید وقت داشته باشه از نظر رشد قدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم یه کوچولو رشد کرد ولی زیاد نبود اخه من زود به بلوغ نرسیدم زمانی که پریود شدم رشدمو کرده بودم ...

دخترم سه ماه پیش پریود شده 11 سال و 9 ماهه بود قدش 149 ولی پریودش منظم نیست و سن استخوانش دو سال بزرگتره

دخترم سه ماه پیش پریود شده 11 سال و 9 ماهه بود قدش 149 ولی پریودش منظم نیست و سن استخوانش دو سال بزر ...

پیش دکتر بردیش؟ اخه اکثر دخترا اوایل پریودشون نامنظمه

دکترا که خودشون میگن باز قد میکشن یا نه

قد خودتون چنده

پیش دکتر بردیش؟ اخه اکثر دخترا اوایل پریودشون نامنظمهدکترا که خودشون میگن باز قد میکشن یا نهقد خودتو ...

از 8 سالگی میبردم و همش میگفت خوبه که پریود شد و سن استحوانش بالا رفت .گفتن دیگه نمیشه کاری کرد و فقط مکمل دادن که تو این سه ماه قدش تغییری نکرده

از 8 سالگی میبردم و همش میگفت خوبه که پریود شد و سن استحوانش بالا رفت .گفتن دیگه نمیشه کاری کرد و فق ...

راستش من خیلی هارو دیدم بعد پریود قد کشیدن 

ولی خب ژنتیک هم مهمه 

اگه پدر یا مادر قدشون بلند نباشه طبیعتا نمیشه انتظار داشت

درسته خدا کنه حداقل دو سه سانتی قد بکشه

سه سانت که میشه گلم 

نگران نباش ❤️ سعی کن زیاد حساسش نکنی که خدایی نکرده غصه قد رو بخوره 

سه سانت که میشه گلم نگران نباش ❤️ سعی کن زیاد حساسش نکنی که خدایی نکرده غصه قد رو بخوره

اینقد دکتر بردم که خودش هم حساس شده .بهش میگم واسه دختر خوشکلی مهمه که تو زیادش هم داری با این حرف کمی حس و حالش بهتر شده

اینقد دکتر بردم که خودش هم حساس شده .بهش میگم واسه دختر خوشکلی مهمه که تو زیادش هم داری با این حرف ک ...

چه خوب 

ولی به نظرم زیاد درگیر ظاهر نکنش 🫠 بازم قصد دخالت ندارم اما الان سن خیلی حساسی هستن 

بهتره روی مهارت هاش کار کنی ،چیزایی که اکتسابیه 

نه ظاهر و ... 

سلام عزیزم الان متوجه شدم ویتامین دی رو اشتباه تایپ کردم ، ویتامینش ۲۶ بود ، از امروز بهش استئوکر دا ...

اره 26 کم برا بچها بال40 باشه بهتره...  سنو ها هم خطا دارن باید جای معتبر باشه. احتمالا یکی شون خطا داشته

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام عزیزم شما بعد پریود فقط ۹ سانت قد کشیدین یا بیشتر؟لطفا بنویس برام بعد پریود تا چند سانت قد کشید ...

من الان قدم ۱۷۸ 

ماه اول بعد پریود ۹سانت 

بعد به مرور کمتر 

تا الان که ۱۷۸

سلام مامانا خوبین

دختر من ۸ سال و نیمشه تقریبا یکماهی میشه که دیدم موهای زایدش در حال رشده دوهفته ای هم میشه که رشد سینه هاش شروع شده

بردمش دکتر غدد قدش خیلی کمه ۱۲۸ هست نارس بود از نوزادی من و برا هر یه سانت کشت تا رشد می کرد

دکتر عکس تراکم نوشت با یه سری داروهای تقویتی‌گفت سه ماهی این داروهارو بخوره ببینیم چی میشه بعد بیارش دوباره

خیلی ناراحتم خیلی

چیکار می تونم بکنم براش ؟

از تجربه هاتون بگین ممنون میشم