2777
2789

نیاز به راهنمایی دارم نمیدونم به کی بگم خواهش میکنم احساسی جواب ندین پیاماتون رو خوب میخونم 

خواهرم زنگ زد گفت متوجه شده بابام یه مدته رو گوشیش خیلی حساسه و دست کسی نمیده اینم رفته ریز مکالماتش رو در اورده و فهمیده هر روز زنگ میزنه به خانومی که تو کارای خونه به مامانم کمک میکنه و حدود یه ربع اینا حرف میزنه. خانمه شوهر و بچه داره. 

حالا نمیدونم قضیه چقد جدیه و اونم نخ میده یا نه

فقط الان نمیدونم به کی بگم چیکار کنم 

به مامانمم بگم فکرش بهم میریزه مریضه

به شوهرمم نمیخوام بگم ذهنیتش خراب شه نسبت به خونوادمون. خیلی خونواده با آبرویی هستیم نمیدونم این از کجا اومد دیگه. دستام داره میلرزه

به نطرتون چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سکوت کن...که اگه بابات بفهمه خبر داری علنا جلوتون وایمیستهکاری که مخفی انجام داده بزار مخفی بمونه و ...

با نیامدن خانمه که رابطه قطع نمیشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

واقعا چرا باید خواهرت بره ریز مکالمات پدرت رو دربیاره 

اصلا کار درستی نیست 

حالا که فهمیدید میخواید چیکار کنید؟

مامانت با چند تا بچه بره طلاق بگیره 

یا به روی بابات بیارید و اونم بگه به شما ربطی نداره روتون تو روی هم باز بشه؟

پیج آشپزی من