2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 594861 بازدید | 6449 پست
عزیز دلم با دیدن پیامت برای تمام مادرا بغضم گرفت خوش بحالت مردا که عین خیالشون نیست ..اگه صفحه رشدش ...

هورمونت رشدش خوبه بد نیست خودم ترسوام شوهرم نمیزاره برا هورمون ،،میدونی چی آزارم میده بخدا افسرده شدم اینقد انرزی منفی گرفتم از دخترم بش گفتم میبرمت سینما میگه حتما باید هله هوله بخری 

بش گفتم بارفیکس برو میگه ن تو داری کوتاهی قدمو میزنی تو سرم یعتی دیوونه شدمممممممممم

هورمونت رشدش خوبه بد نیست خودم ترسوام شوهرم نمیزاره برا هورمون ،،میدونی چی آزارم میده بخدا افسرده شد ...

بگو عزیزم یا باید با حرف مردم کنار بیای یا تلاش کنی برای قد کشیدن .‌اتفاقا دختر شما جهشش الان شروع میشه باید بشدت تلاش کنه براش کلسیم بخر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم یا باید با حرف مردم کنار بیای یا تلاش کنی برای قد کشیدن .‌اتفاقا دختر شما جهشش الان شروع م ...

استوئوکر میدم ,بخدا برا یه لیوان شیر اینقد عر میزنه خیلی تو زندگیم مشکل دارم ار یه طرف غر های شوهرم از یه طرف این بچه مگه آدم چقدر توان داره

هورمونت رشدش خوبه بد نیست خودم ترسوام شوهرم نمیزاره برا هورمون ،،میدونی چی آزارم میده بخدا افسرده شد ...

شما دیگه خیلی ترسو هستین دیگه یه آمپول ویتامین د چه ترسی داره .من بااینکه بشدت ترسو و استرسی هستم تو سه سالگی آمپول ویتامین برای دخترم زدم 

استوئوکر میدم ,بخدا برا یه لیوان شیر اینقد عر میزنه خیلی تو زندگیم مشکل دارم ار یه طرف غر های شوهرم ...

والا دختر من یک ماهی هست باز لب به شیر نمیزنه فقط قرص کلسیم میدم با کشک محلی