2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590268 بازدید | 6399 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم جدیدا دکترا اینجوری شدن تا بچه رو میبینن میگن آمپول بزن...یه دختری اومده بود پیش دکتر دخترم بد ...

حالا اینکه کلی ازمایش گرفتو گفت امپولو شروع کن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
تا ده و نیم میزنم یازده و نیم پریود شه باز راضی ام

بنظرت دختر من چقدر قد میکشه 

الان 9سالو 2ماه

وقتی ازمایش و عکس مچ گرفت سه چهار ماه پیش بود سن مچ یه دکتر گفت 7یکی دیگه گفت 9

سونو گفت رحمش یکمی بزرگ شده 

ازمایش خونشم هورمون زنانه و بلوغش شروع شده بود.

قد من 157

قدپدرش183

131,قد دخترم

بنظرت دختر من چقدر قد میکشه الان 9سالو 2ماه وقتی ازمایش و عکس مچ گرفت سه چهار ماه پیش بود سن مچ یه د ...

سینشم سفت شده هالش

بنظرت دختر من چقدر قد میکشه الان 9سالو 2ماه وقتی ازمایش و عکس مچ گرفت سه چهار ماه پیش بود سن مچ یه د ...

سن استخوانیش که بزرگ نیس این نشونه خوبیه چون شوهرتون قدش بلنده از خودتون بلندتر میشه مخصوصا اگه شباهتش به شوهرتون بیشتر باشه ..دخترا اکثرا قدشون به طرف پدری میکشه

باز به نظر من قد قابل پیش بینی نیس اینو خیلی از دکترا میگن ...ولی به گفته بعضی از دکترا بشه ۹۹درصد دخترای دهه نودی ۱۵۰و۱۵۵میشن که اینجوری نیست اونا خودشونم نمیدونن چی میگن 

سن استخوانیش که بزرگ نیس این نشونه خوبیه چون شوهرتون قدش بلنده از خودتون بلندتر میشه مخصوصا اگه شباه ...

قیافس کپی خودمه مث خودمم گودی کمر داره 

باز به نظر من قد قابل پیش بینی نیس اینو خیلی از دکترا میگن ...ولی به گفته بعضی از دکترا بشه ۹۹درصد د ...

من هرچی میبینم قد بلندن 

حداقل از من بلندترن که 157هستم

سلام دوستان اگه پریود دخترا هنوز منظم نشده باشه و هر ماه سر وقت پریود نشن تاثیری روی رشد قدشون داره؟

سلام عزیزم بله اتفاقا نامنظم باشه وهرماه عقب تر بیفته خیلی تاثیر داره توی قدشون ..وقتی کامل منظم بشه صفحه رشد دیگه بسته میشه تاحدودی