2777
2789

خواهر شوهرمو خدا لعنتش کنه، انشاالله خداوند سر خواهراش بیاره بحق امام علی 

شب یلدا همگی خونه مادر شوهرم جمع بودیم ، که خبرشون اومدن ف. حافظ بگیرن

بعد یکی از خواهر شوهرام که احساس طنازی و شوخ طبعی میکنه ، ف .حافظ برای همه گرفت ،بعد اونجوری که دوست داشت می‌گفت 

اونوقت نوبت شوهرم شد ، گفت داداش برای تو توی دیوان حافظ اینجور نوشته که ، اسم رویا توش نوشته ، داداش خودم یه دختر خوب برات سراغ دارم مبگیرم برات 

منم برگشتم گفتم بیا همین الان بگیر براش ، اونوقت همین  خواهرشوهرم بایکی ازدوماداشون برگشتن گفتن الان که شبه فردا براش میگیریم 

انقدراز خدا نترسا ،اینجوری دلمو شکوندن😢😔

بعدشم شروع کردن قلبون کشیدن یکیشون به من داد ، اونوقت خواهرشوهرم برگشت گفت ببین قلیونو نباید توش فوت کنی ها ، باید بکشی بالا، بعد شروع کرد ادامو دراوردن که اینجوری میکشه یه جوری با سیاست و خنده حرفاشو میرنه که یعنی من شوخم قصدی ندارم

انشاالله خداوند ازشون نگذره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر متاهلن بهشون بگو اگر دختر خواهر داره برای شوهرت بگیرمش انگار خیلی هوو دوست داری 

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

شوخی هاش احمقانه است. شماهم بد جوابشو دادی. همونجا باید با شوخی و خنده میگفتی واا فلانی جان این چه حرفیه. همین یه دونش رو هم نمیتونه هندل کنه یا هرچیز دیگه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من بودم همونجا جمعو‌ترک میکردممقصر همسرت هست که چیزی نگفته

مجبورم به خاطر دخترم چیزی نگم 

آخه دخترم به دلایلی از پس خودش برنمیاد مجبورم که بالاسرش باشم 

وگرنه صدبار ازشون طلاق میگرفتم

چقدرمادرشوهرم که خدا هزاران بار لعنتش کنه گیر میداد که پسر بیارین

ببین چقدر پسر دخترمو دوست دارمو بغل میکنم شما هم پسر بیارین تا بغلش کنم