2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590224 بازدید | 6397 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز گرفتم دیدم یه سانت کم شده خیلی حالم گرفته شد نمی دونم از بس دویده شاید کوتاه تر شده 155 را ...

دختر منم روزهایی که زیاد ورزش میکنه قدش پایین تر میاد. دلیلش و نمیدونم . دو روزه ورزش نکرده امروز از خواب بیدار شد یه سانت بلندتر بود

کلا منصرف شدید که آمپول بزنید؟

دکتر لیلا مهدیزاده در اینستاگرام پیج داره با اونم صحبت کرد براش دارو نوشتە که یکی از داروهاش آمپول ویتامین دی هست که سه هفته باید بزنه هر هفتە یکی. آزمایش دخترم ویتامین دی خوبه و موندم چی کار کنم. میگه تا 18 سال رشد قدی میکنن

سلام عزیزم ن منم میترسم ،شوهرم میگه مسئولیتش با خودته،دکتر و خودت پیدا کردی معلوم نیسن کیه ،هیچوقت ب ...

دختر من وقتی یک سال و نیمه بود سه تا قرص ویتامین دی 500000 را با هم خورد هیچی نشد 

نترسید 

نه عزیزم پوسیده نیستن درد هم نمیکنن ظاهرشون وقتی حرف میزنه یا می‌خنده منظورمه

دختر من دو ماه پیش که چند تا دارو با هم بهش دادم یک دفعه دندوناش زرد شدن خیلی ناراحت شدم گفتم دردش، که درمان نشد یه مشکل دیگه هم اضافه شد دیگه داروها را قطع کردم حالا بهتر شده 

دندون دایمی هست یا شیری؟ 

با چند دکتر مشورت کردم که گفتن هیچ فایده ای براش نداره و همسرم اصلا اجازه نمیده😞

من دو نفر را میشناسم کلاس چهارم پریود شدن همون بار اول براشون آمپول تاخیر بلوغ تزريق کردن الان دوسال هست و آمپول را قطع کردن قدشون حدود هفت هشت سانت بلندتر شده اما جهش چندانی نکردند هنوز هم پریود نشدن همزمان هورمون رشد هم زدن ولی بازم تاثیر زیادی براشون نداشت و اون را دیگه ادامه ندادند ولی خوب نسبت به دختر من دو برابر فدشون رشد کرده تو دوسال 

با چند دکتر مشورت کردم که گفتن هیچ فایده ای براش نداره و همسرم اصلا اجازه نمیده😞

یه خانم می‌گفت تاخیر بلوغ و هورمون رشد زده برای دخترش تو دوسال 10 سانت بلند تر شده ولی خوب باید عوارضش را هم در نظر بگیرید 

مگه دخترتون چه ورزش هایی میکنه؟ 

من دو نفر را میشناسم کلاس چهارم پریود شدن همون بار اول براشون آمپول تاخیر بلوغ تزريق کردن الان دوسال ...

دکتر میگفت اگه توقف بلوغ و بزنی رشد قدش هم متوقف میشه و باید هورمون رشد بزنی میگفت این کارها باید قبل پریود و زیر 10 سال باید انجام بشه چون بعدش فقط عوارض دارو وارد بدنش میکنی و عملا بیفایدس

یه خانم می‌گفت تاخیر بلوغ و هورمون رشد زده برای دخترش تو دوسال 10 سانت بلند تر شده ولی خوب باید عوار ...

همسرم میگه به خاطر دو سانت قد اضافە اجازه نمیدم .هر دکتری رفتیم گفتن عوارض داره و دیگه دیر شده خودش هم تحقیق کرده و میگه باید تعهد کتبی بهم بدی که هر مشکلی براش پیش اومد مسئولیتش با خودتە