2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
الان قدش چندهمن تفاوتی تو عکسها ندیدمانقدر نگران نباشیددختر من سن استخوانیش ۱۲ هست و بسته تره نسبت ب ...

الان 11 سال و 11 ماهه ولی دوماه پیش سن استخوانش 13 سال و  نیم بود . دوتا از دکترا که بردم گفت باید پریود و متوقف کنیم و هورمون رشد بزنی وضعیت عکسش اصلا خوب نیست و دو یا سه سانت دیگه اگه رشد کنه و تا چهار ماه فرصت داره و صفحاتش کامل بستە میشه .با چند دکتر دیگه مشورت کردم اونا مخالف بودن . این مدت همش استرس دارم و خودمو سرزنش میکنم که اگه حرف دکترایی که گفتن پریود و قطع کنم درست باشه و من نکردم و صفحاتش بستە بشه چی . از 9 سالگی تحت نظر بود ولی خودمو سرزنش میکنم که تقصیر منه باید بشتر توجه میکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حنا حان انقد عکس نگیر از بچه خیلی عوارض داره خودتم اینحوری بدتر استرس میگیری مطمعن باش قدش 157 ب بال ...

اینقد استرس داشتم میگفتن احتمالا بعد چهار ماهصفحاتش  بستە میشه 

قدش چند سانته؟

108 قدش میگن متوسط 

ولی وزنش خیلی کمه اشتها نداره لخت میبینمش دلم ریش میشه دنده هاش شمرده میشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

[QUOTE=355926015]واای نه اصلا امپول نزنی من طبق عکسی که دیدم میگم بازه و ۶-۷ سانت دیگه رشد میکنه بهش مکمل بده[/QUO

گزارش عکس و گرفتم و گفت سن استخوانش 13 ساله . البته همیشه پیش این دکتر میرفتم ولی ماه پیش یه جای دیگه رفته بودم اون 6 ماه اضافه گفتە بود .دکتر رادیولوژی خیلی برام توضیح داد و گفت اصلا هیچ کس نمیدونه کی بستەمیشه و میگفت چطور دکترا با قطعیت میگن چهار ماه دیگه بستە میشه

[QUOTE=355926015]واای نه اصلا امپول نزنی من طبق عکسی که دیدم میگم بازه و ۶-۷ سانت دیگه رشد میکنه بهش ...

دقیقا همینطوره

دکترا طبق یه اطلسی که پیش رو دارن همرو میگن

اصلا مشخص نمیکنه

من بهت طبق این عکس میگم وقت داره قد بکشه

دقیقا همینطورهدکترا طبق یه اطلسی که پیش رو دارن همرو میگناصلا مشخص نمیکنهمن بهت طبق این عکس میگم وقت ...

امیدوارم وی باتوجه به گزارش بندهای دیستال انگشت چهارم و پنجم بسته شده و بندهای دیگه هم کاهش یافته.یکماه پیش فقط بند اول درحال بستە شدن بود. استرس من اینه که به سرعت بستە بشن. نمیدونم سن استخوان مهمه یا صفحات رشد

اون‌ استخوان های ریز وگرد استخوانهای مچ دست هستندکه تو قسمتی که تو فلش پایین زدم وصل میشن به استخوان ...

من فکر میکردم که انگشتا مهمه یعنی صفحات انگشت زودتر  از  مچ دست بستە میشه؟