2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590238 بازدید | 6397 پست
[QUOTE=355885404]بزرگتر بود سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم 13 سال و ده ماه بود وقتی عکس را به دکتر ن ...

به محض اینکه پریود شد بردم دکتر غدد و هم دکتر تغذیه دوماه اول دو سانت و دو سه ماه بعدی هم ۱ سانت بلند شد اما دیگه رشدش متوقف شد نمی دونم مکمل هایی که دادم تاثیر داشت یا نه ولی بعدش تا هشت ماه دیگه رشد نداشت بعد دوباره دوسانت بلند شد حالا شما حساب کنید سال اول بعد از پریودی که باید رشد خوبی داشته باشه با هورمون رشد و اون همه دارو فقط سه سانت رشد داشت سال دوم هم که الان هست بدون دارو دو سانت رشد کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به محض اینکه پریود شد بردم دکتر غدد و هم دکتر تغذیه دوماه اول دو سانت و دو سه ماه بعدی هم ۱ سانت بلن ...

بچه های همسن دخترم و میبینم همشون جهش رشدی دارن و خیلی قد کشیدن فقط دختر من رشدش خیلی کنده.تو این یکسال 6 سانت رشد کرده. سالهای قبل کمتر هم بود

به محض اینکه پریود شد بردم دکتر غدد و هم دکتر تغذیه دوماه اول دو سانت و دو سه ماه بعدی هم ۱ سانت بلن ...

دخترامون خیلی شبیه همن .155 قد خوبیه و کوتاه نیست واقعا . منم آرزومه دخترم به 155 برسه براش دعا کنید

دخترامون خیلی شبیه همن .155 قد خوبیه و کوتاه نیست واقعا . منم آرزومه دخترم به 155 برسه براش دعا کنید

ان شاء الله حتما میشه هم رشدش بهتر از دختر منه هم سن استخوانی کمتری داره 

منم از وقتی 155 شده به نسبت پارسال یه کم آروم تر شدم اما تو اقوام از همه کوتاهتره

الان قدش چنده

من تفاوتی تو عکسها ندیدم

انقدر نگران نباشید

دختر من سن استخوانیش ۱۲ هست و بسته تره نسبت به عکس دختر شما

خب هنوز جا داره بعد از پريودي هم باز قدش رشد ميكنهورزش هاي جهشي يا كششي ميكنه؟

اره انشاالله باز رشد میکنه. راستش فعلا علامتی از پریودی نداره..  ورزش اره تابستونا همیشه باشگاه میره تو خونه هم اهنگ میذاره از این رقص های کره ای میره برا خودش ک میپرن هوا😂 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ممنونم عزیزم از اینکه جواب دادی . عزیزم میشه با دارویی چیزی جلوی رشد مو رو گرفت . منظورم دکتر غدد می ...

خواهش میکنم..  نه نمیشه چون حجم و اندازه مو کاملا ژنتیک  نمیشه کاری کرد 

خداکنه اینطور باشهخدا از دهنت بشنوهچون تازه داره سینه ش رشد میکنه ۹/۵ هستو‌۱۱/۵ پریود بشه عالی میشها ...

اره قد میکشه. من مطمعنم سن استخوانیش همون 11 سال.. حالا حالا ها وقت داره  بعد پریود هم دیگه هیچی نیاد روش 5 سانت اضاف میکنه

امروز از مچ دست دخترم عکس گرفتم ولی هنوز گزارشش آماده نیست شما میتونید بگید صفحاتش بازه یا نه؟

والا من نه نمیتونم...  چرا ما هرچی عکس میگیریم سربع جوابش میدن؟؟ 

خدا خیرتون بده همه رو خوندم.دختدمنم ۷سالگی زیر بغل مو درآورد دکتر گفت عادیه آزمایشاتش دوبار تکرار کر ...

سلام من دوباره عضو شدم..  این کاربری جدیدم..  دکترها رشد مو رو برا بلوغ جدی حساب نمیکنن چون ممکنه تا پریود شدن چند سال طول بکشه...  ولی بهتر پیش دکتر غدد ببرین براش ازمایش هورمون رسد و هورمون زنانه بنویسه ک متوجه بشید روند بلوغش شروع شده یا نه..  اگ سینه ش رشد کرده اون موقع میگن بلوغ شروع شد

دو تا عکسش و دیدین فرق زیادی داره با هم؟ عکس اول مال امروزه و دومی هم مال یک ما و بیست روز پیش

حنا حان انقد عکس نگیر از بچه خیلی عوارض داره خودتم اینحوری بدتر استرس میگیری مطمعن باش قدش 157 ب بالا میشه

خدا خیرتون بده همه رو خوندم.دختدمنم ۷سالگی زیر بغل مو درآورد دکتر گفت عادیه آزمایشاتش دوبار تکرار کر ...

سلام عزیزم

دختر منم از نزدیک ۸ سالگی موهای زاید زیربغل و زهار دراومد

ازمایش هورمونی مشکلی نداشت

موهای زیربغل و زهارش خیلی بیشتر شده

دکتر براش ازمایش تستسترون یا همون هورمون مردونه نوشت

گفت ربطی به بلوغ نداره ولی خب مشکل دیگه ای هست شروع

بلوغ رو جفت دکترهای غددی که رفتم از رشد سینه حساب میکنن