2777
2789
عنوان

خدایا بهمون رحم به رحمانیتت قسم

69 بازدید | 5 پست

حساب کتاب بعد مرگ چ کنیم؟

خدا هم رحمان و رحیم هم جبار 

کلی گناه هست گردن این همه مدت همچی رعابت کردم ب خیال اینکه حساب کتابم پاکه اما خاک تو سرم میشینم ذره ذره حساب میکنم خیلی گناه میشه 

جدیدا دارم تهذیب نفس میکنم ب امید خدا فقط اون همه گناه چ کنم 

تیکه تیکه حساب کنیم خیلیه خیلی 

#زندگی_پس_از_زندگی

دیدم وای چقدر همچی دقیقه

هم خوبه هم سخت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بده اینمدل زندگی همش تو اضطراب و استرس وحشت از خدا

استرس اضطراب نیست مراقبته 

ترس از خدا نیست 

ترس از عمله 

اتفاقا باید ایت ترس باشه وگرنه خیلی راحت میشه خیانت کرد ادم کشت دزدی کرد ووو اگر این ترس پر رنگ بود جامعه اینطور نمیشد

استرس اضطراب نیست مراقبته ترس از خدا نیست ترس از عمله اتفاقا باید ایت ترس باشه وگرنه خیلی راحت میشه ...

یعنی فقط بخاطر ترس از خداس که خیانت و دزدی نمیکنید ؟ یعنی اگه خدا نبود همه ی اینکارارو انجام میدادین؟ 

پس مقام انسانیت و نوع دوستی چی میشه ؟ 

یعنی فقط بخاطر ترس از خداس که خیانت و دزدی نمیکنید ؟ یعنی اگه خدا نبود همه ی اینکارارو انجام میدادین ...

گفتم من ب این دلیل نمیکنم

ترس هم نه شرم اگر آدم ها بدونن خالقشون نظاره گر قطعا خیلی کارها رو نمیکنند..

بنظرم تفاوت سلیقه داریم ادامه ندیم باهم اوکیه تاپیک زدم برا کسایی ک در این نظر با من همسو هستند و میتونن کمکی کنند