2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595792 بازدید | 6484 پست
میرسع انشالله نگران نباش باهاش کار کن خودتم

تمام وقتم برا خودش هیشه باعاش کار میکنم..  شربت رسپریدون دکتر داده برا تمرکز ببینم چی تاثیری داره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام وقتم برا خودش هیشه باعاش کار میکنم.. شربت رسپریدون دکتر داده برا تمرکز ببینم چی تاثیری داره

سعی کن اگر دارویی میدن اصل و خارجیش( غیر ترکیه و دبی) استفاده کنی

تاثیرش خیلی بیشتره

انشالله جواب میگیری با همین دارو

شانس من چرا کسی نیست که امپول جلوگیری بلوغ زده باشه

سلام عزیزم پسرمن ۱۴سالشه آمپول سیناتروپین میزنه 

چون بلوغش شروع شده دکتر متخصص غدد براش سیناتروپین تجویزکرد .اطلاعی بابت آمپول جلوگیری ازبلوغ نشنیده بودم

انشاالله دخترت نتیجه ببینه باداروهاش

❤️ لایک نکن لایک نکن گلم❤️
وای این و از کجاش درمیاره یکی از داروهای مهم برای رشد

با دکتر لیلا مهدیزاده درشیراز آنلاین ویزیت شد که این داروها رو براش نوشت ولی هنوز شروع نکردم .والا گیج شدم نمیدونم به کی اعتماد کنم.

Amp vit D3
سه عدد
هر هفته یکی

Syrup osteocare
هرشب پنج سیسی
Syrup vitargin
هر۱۲ ساعت پنج سییسی
Tab l arginin 1000
Mg
۶۰عدد
هر۱۲ ساعت یکی.
Syrup multi cod kinder
هرشب پنج سیسی
Powder gain up

من که الان انقدر عصبی شدم از دستش قسم خوردم پیگیر کاراش نباشم و الکی هزینه و وقتم هدر ندمبزار ۱۴۰ سا ...

منم بخدا الان داشت نوشابه میخورد همین حرف رو بهش زدم که چند سال دیگه پشیمون میشی که چرا به حرف مامانم گوش نکردم

منم بخدا الان داشت نوشابه میخورد همین حرف رو بهش زدم که چند سال دیگه پشیمون میشی که چرا به حرف مامان ...

حالا دختر من طفلی رو وزنش حساس شده انقدر دکترا بهش گفتن اضافه داری

البته میدونم پدرش مخفیانه بهش هله هوله میده

ولی برای ورزش منو تا مرز سکته میرسونه

اصلا تحرک نداره

مثل تنبل ۳ انگشتی چسبیده به مبل

مامانا شما خوبه 1 بچه دارید و مشکل تون 1.من چی بگم ک ی گوشه ذهنم درکیر مهرسا ی گوشه ش پسرم ک مشکل تک ...

دوست من امروز بهم زنگ زد گفت باید بچه بیاری 😏😏😏گفتم حتماااااا منتظر تماس شما بودم

حالا دختر من طفلی رو وزنش حساس شده انقدر دکترا بهش گفتن اضافه داریالبته میدونم پدرش مخفیانه بهش هله ...

عزیزم🥲🥲من یک ماه اخیر خیلی مراقبش بودم رعایت میکرد چون وزنش شده بود ۴۵ ..واقعا تاثیر داشت همه میگفتن لاغر شده الان یه هفته س باز شروع کرده به خوردن 

مامانا شما خوبه 1 بچه دارید و مشکل تون 1.من چی بگم ک ی گوشه ذهنم درکیر مهرسا ی گوشه ش پسرم ک مشکل تک ...

عزیز دلم هیچی اندازه مریضی و مشکلات بچه ها دل مادرا رو به درد نمیاره..از خدا میخام مشکلت مث یه معجزه حل بشه ..حس میکنم قلبت خیلی مهربونه ❤️❤️