2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595795 بازدید | 6484 پست
دختر من 9 ماه پیش در سن 11 سالو یک ماه سن استخوانش 12 سال بود که بعد 9 ماه پریود شد و بلافاصله عکسش ...

یعنی توی 1 سال استخوانی 3ونیم سانت رشد کرده... حالا اگ همین 3ونیم سانت حساب کنیم. تا 16 سالگی  حدودا 8 سانت جا برای رشد داره..  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اینطور که مشخصه سالی ۳ سانت رشد داشتهیک سانت اخیر رو ۲۰ روزه از وقتی شربت استیوکر مصرف میکنهماشالله ...

ممنون عزیزم...  شربت خیلی خوب من وقتی کنار زینک ب مهرسا میدم رشد میکنه با اینکه خودش هم لبنیات زیاد میخوره ولی انگار بدن ش باز نیاز داره..  ولی مرتب نمیدم میترسم برا کبدش اذیت بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی توی 1 سال استخوانی 3ونیم سانت رشد کرده... حالا اگ همین 3ونیم سانت حساب کنیم. تا 16 سالگی حدودا ...

میگن بعد پریود سن استخوانی سریع بالا میره و صفحات رشد به سرعت بسته میشه

میگن بعد پریود سن استخوانی سریع بالا میره و صفحات رشد به سرعت بسته میشه

درسته رشد زیاد میشه و صفحات بسته میشه ولی قد هم رشد میکنه ک بهش میگن جهش رشد...  من سالی ک مهرسا 10 سانت قد کشید فهمیدم جهش رشد عکس ش گرفتم 1 سال و نیم بیشتر شد..  یعنی هرچقد صفخات زود بسته بشه قد هم کنارش رشد میکنه..  البته من رشد همه بچها رو تا 16 حساب کردم انشالله هیج کدوم توی سن استخوانی 15 صفحات شون بسته نشه

ممنون عزیزم... شربت خیلی خوب من وقتی کنار زینک ب مهرسا میدم رشد میکنه با اینکه خودش هم لبنیات زیاد ...

بیشتر برای کلیه سنگینه

منم از همین میترسم

زینک هم چون میگن مراحل بلوغ سریعتر میکنه میترسم بدم

من عکس مچ دست پریروز رادیولوژی گفت ۱۱ سال نمیدونی چقدر ذوق کردماما دکتر دیشب گفت ۱۲ سال

باور کن دکترا درست نیست حرف شون مطمعنم همون 11 سال اخه بچچه ای ک سینه در نیورده چطور میشه 12 سال  همون 11 حساب کن

دختر من تو این دو ماه که پریود شده یک سانت رشد کرده

خوبه که تا 6 ماه بعد پریودی هم دوران طلایی بچه ها رشدشون خیلی خوبه باهاش صحبت کن ک ورزش کنه ب موقع بخوابه مکمل بخوره صدرصد بلندتر هم میشه. 

من هر کی دیدم دور و برم. از این بچهای این نسل ک تو همین سن ها 11 تا 12 پریود شدن همه بعد بلوغ 7 تا 12 سانت قد کشیدن حتی اونی ک ژن ش کوتاه بود هم رشد کرد امکان نداره بعد پریود هیج رشدی نکنن

بیشتر برای کلیه سنگینهمنم از همین میترسمزینک هم چون میگن مراحل بلوغ سریعتر میکنه میترسم بدم

من وقتی زینک نمیخوره تمام ناخن هاش سفیدی میفته و کلا استپ میکنه نمیدونم چرا..  تا میخوره خوب میشه. با اینکه مهرسا وحشتناک گوشت دوس داره و ازمایشش هم کمبود زینک نداره..  ی مدت استپ بود 3 ماه زینک دادم شروغ کرد قد کشیدن دیکه هر دوماه یبار ی دوره بهش میدم شربت ال آرژانتین هم خون ب جیکرم میکنه تا بخوره 

امیدوارم همینطور باشهحداقل به ۱۵۵ برسه۱۵۰ دیگه خیلی کوتاهه😔

خودم 157 خیلی کوتاهم..  مخصوصا ک داداشام همه بلندن حرص میخورم جرا انقدم..  مامانم میگه هیکلت کپ عمه ت. راست هم میگه عمم ب زور 155 تا باشه. شانس نداشتم دیگه