2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
فک نکنم درست باشه مهرسا با قد 127 بلوغ ش شروع شد ک مو زائد در اورد و بعدش سینه ش جوانه زد الان بعد ...

خیلی هم عالی یعنی ۲۵ سانت در حالت حداقل میشه پس خیلی خوبه که بیشتر هم جای قد کشیدن دارن 

مامان مهرسا شما همیشه رایودگرافی سن استخوانی رو بالاتر تشخیص میداد یا دکتر ؟ 

برا دختر من رادیوگرافی میگه دوماه بیشتر از سن تقویمی ولی دکتر همیشه میگه رادیوگرافی اشتباه میگه و همیشه اخلاف سن استخوانی دکتر من طبق نظر دکتر دوسال بوده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم عالی یعنی ۲۵ سانت در حالت حداقل میشه پس خیلی خوبه که بیشتر هم جای قد کشیدن دارن مامان مهرسا ...

من عکس مچ دست پریروز رادیولوژی گفت ۱۱ سال نمیدونی چقدر ذوق کردم

اما دکتر دیشب گفت ۱۲ سال

خیلی خوبه این. نشونه خوبیه. تو 18 ماه سن استخوانیش 1 سال بالا رفته و 1 سال سن استخوانی 6 سانت رشد کر ...

دختر من با سن ۷ سال ۱۰ماه که رشد موی زاید داشت قدش ۱۲۲بود و سن استخوانی ۹سال 

۸سال ۴ ماه که بود قدش ۱۲۵.۵ و سن استخوانی بین ۹و نیم ۱۰ بود

زمانیکه که سینه ش جوانه زد ۸ سال ۶ ماه بود با قد ۱۲۷

زمانیکه که ۸سال ۹ بود سن استخوانی بین 10 و نیم یازده بود با قد ۱۳۰

میشه رشد دختر منم با توجه به سن استخوانی بگی عزیزم 

من عکس مچ دست پریروز رادیولوژی گفت ۱۱ سال نمیدونی چقدر ذوق کردماما دکتر دیشب گفت ۱۲ سال

منم دقیق رایودگرافی همیشه خیلی کمتر میگه ولی دکترا بیشتر تشخیص میدن

من برای دخترم که آمپول بزنم یا نه دکتر زیاد رفتم یه دکتر غدد بزرگسالان دکتر ساسان شرقی که تو کرج خیلی معروف شاید بشناسی رفتم گفت آمپول نزن ، و اینکه سن استخوانی که  رادیوگرافی میگه درسته ، حتی گفتم دکتر میگه دوسال بیشتر عصبانی شد گفت  کی این حرف رو زده رادیوگرافی تشخیص میده نه غدد حتی عکس دخترمو نگاه نکرد به همون گزارش رادیوگرافی اکتفا کرد و گفت دخترت هم قد خودت میشه 

فقط گفت ورزش کنه و تخم مرغ ماست و شیر گوشت میوه و سبزیجات و خواب تا ۱۰ شب رو داشته باشه و کلی مکمل داد کلسیم و زینک و آرژنین 

ولی وقتی رفتم پیش علایی اونم گفت سن استخوانی دوسال بیشتر دیگه والا نمی‌دونم کدوم دکتر حرف درستی میزنه

منم دقیق رایودگرافی همیشه خیلی کمتر میگه ولی دکترا بیشتر تشخیص میدنمن برای دخترم که آمپول بزنم یا نه ...

میدونی منم عقیده دارم متحصص رادیولوژی کارش اینه و قطعا طبق تخصصش نظر میده

و دکترهای غدد از روی اطلسی که پیش رو دارن چک و‌مقایسه میکنن

همه بچه ها رو طبق همون کتاب

ولی خب من سال گذشته دوتا رادیولوژی رفتم جفتشون گفتن ۱۱ سال

دکتر سیاری فرد هم گفت ۱۱ سال

امسالی گفت ۱۱ ( یعنی در عرض ۱۸ ماه سن استخوانی بالا نرفته)

که خب با توجه به اینکه من خودم هم عکسها رو مقایسه کردم منوجه تغییر شدم

پس متحصص رادیولوژی این مرکزی که رفتم اشتباه تخمین زده

و‌نظر متخصص غدد که ۱۲ گفت منطقی تره با توجه به نظرات سال گذشته

دکترا همیشه بدترین و وحشتناک ترین حالت ممکن و میگن... کار با رشد سینه و اینا نداشته باش درست دم بلو ...

دختر من 9 ماه پیش در سن 11 سالو یک ماه سن استخوانش 12 سال بود که بعد 9 ماه پریود شد و بلافاصله عکسش 13 سال و نیم را نشان داد . که تو این 9 ماه 5 سانت قد کشیده ولی سن استخوانش یکسال و نیم بیشتر شد

میدونی منم عقیده دارم متحصص رادیولوژی کارش اینه و قطعا طبق تخصصش نظر میدهو دکترهای غدد از روی اطلسی ...

عزیزم من سه بار عکس مچ دست گرفتم تو ۹ماه بار اول و آخر یه جا گرفتم بار وسط یه جای دیگه وسطی خود رادیولوژی گفت با سن شناسنامه ای مطابقت داره ولی اون یکی باز اول گفت ۱۱سال هست بار آخر گفت ۱۲..ولی دکترش رو عوض کردم آخرین عکس رو که دید وقتی خترم ۹سالو دوسه ماهش بود می‌گفت ۱۱ ..دیگه واقعا آدم میمونه چی بگه هرکی یه چیزی میگه

ممنونممامان مهرساالان پرونده رو چک کردماردیبهشت پارسال ۱۳۱ بودهشهریور پارسال ۱۳۳ بودهو شهریور امسال ...

یعنی موقعی ک عکس و گرفتی قدش 131 بود یا 133؟؟ اگ 133 باشه یعنی هر سال استخوانی 3 سانت رشد کرده 

شربت کلسیم خیلی خوبه حداقل سالی چند بار کنار زینک بخوره تاثیر زیادی داره

داداشم به شدت کم غذا و بد غذا تو دوران بلوغش همزمان بود با دکتر بردن مهرسا  همین شربت کلسیم و زینک به اونم میدادم ماشالله سالی 10 تا 12 سانت رشد کرد الان قدش 182 شانزده سالشه..  باورت نمیشه جقد بدغذا شاید دو عده غذا در کل روز نمیخورد با همین تقویتی ها کمکش کردیم رشد کنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خیلی هم عالی یعنی ۲۵ سانت در حالت حداقل میشه پس خیلی خوبه که بیشتر هم جای قد کشیدن دارن مامان مهرسا ...

اره به نظرم تا 35 سانت هم رشد میکنن..  بستگی ب ژن شون داره و تغذیه و چیزای دیگه ک بتونن ب حداکثر رشد خودشون برسن. 

من همیشه رادیولوژی سنش میگفت 3 تا دکتر غدد بردم هیج کدوم حرفی نزدن و همون عکس رادیولوژی قبول کردن.. ب نظرم توی تخصص غدد نیست ک بخواد نظر بده اصل حرف رادیولوژی..  اون درسش خونده و حیطه کاری اون..  به نظرم حرف رادیولوژی درست تر

یعنی موقعی ک عکس و گرفتی قدش 131 بود یا 133؟؟ اگ 133 باشه یعنی هر سال استخوانی 3 سانت رشد کرده شربت ...

اینطور که مشخصه سالی ۳ سانت رشد داشته

یک سانت اخیر رو ۲۰ روزه از وقتی شربت استیوکر مصرف میکنه

ماشالله خدا حفظش کنه

همیشه سنش بیشترـ...  اولین عکس 7 سال و 9 ماهش بود ک سن استخوانی زده بود 8 سال و 3 ماه و دکتر گفت 6 ماه اختلاف و طبیعی ولی طبیعی نبود چون همون موقع مو زائد دراورده بود 

عکس دوم 8 سالو 5 ماه. زده بود 9 سال و 6 ماه.  یکسال و 1 ماه بیشتر شد و سینهاش درومده بود 

عکس سوم 9 سال و 5 ماه ک زده بود 11 سال  یعنی 1 سال و 7 ماه بیشتر از سن خودش.  این اختلاف هی بیشتر میشد ک دیگه امپول و شروع کردیم

عزیزم من سه بار عکس مچ دست گرفتم تو ۹ماه بار اول و آخر یه جا گرفتم بار وسط یه جای دیگه وسطی خود رادی ...

من که الان انقدر عصبی شدم از دستش قسم خوردم پیگیر کاراش نباشم و الکی هزینه و وقتم هدر ندم

بزار ۱۴۰ سانت بمونه

اصلا برای ورزش و تحرک همکاری نمیکنه

دختر من با سن ۷ سال ۱۰ماه که رشد موی زاید داشت قدش ۱۲۲بود و سن استخوانی ۹سال ۸سال ۴ ماه که بود قدش ۱ ...

سلام عزیزم  کاش دقیق سن استخوانی مینوشتی ولی اینجوری ک من محاسبه کردم توی 1 سال  قدش 8 سانت رشد کرده..  از 7 سال و 10 ماه تا 8 سال و 9 ماه 

و سن استخوانیش هم  1 نیم سال تا 2 سال  بیشتر شده.  اگ سن استخوانیش 1 و نیم سال ببشتر شده یعنی هر سال استخوانی 5ونیم سانت رشد کرده و 5 سال هم ک جا داره برای رشد و خدودا 27 سانت اضاف میکنه

اما اگ سن استخوانیش 11 باشه  میشه سالی 4 سانت رشد...  یعنی توی 5 سال ک مونده تا بسته شدن صفحات ش 20 سانت قد میکشه..