2777
2789
عنوان

گن خریدم اصلا تنم نمیره🙄🙄

147 بازدید | 12 پست

من ۲۱ سالم هست ولی به خاطر وسواس فکری که دارم دچار افسردگی حاد و پر خوری عصبی شدم ، چون به خاطر افسردگی تحرکم ندارم پر خوری عصبی هم از یک طرف باعث اضافه وزنم شده، منی که همیشه ۸۷ کیلو بیشتر نمیشدم الان شدم ۱۰۸ کیلو🙄 فقطم از ناحیه شکم و پهلو اضافه وزن دارم ، رفتم گن خریدم فروشنده همونجا اندازمو گرفت و گنو بهم داد ۵۸۰ هزار تومن خریدمش ولی اندازم نمیشه که نمیشه اصلا تنم نمیره🙄 بد بختی رنگم بهش مالیده دیگه نمیتونم پسشم ببرم ، چکار کنم به نظرتون؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین سعی کن به خودت کمک کنی..منم وسواس فکری دارم بهترین راه نجات ازش بی محلی به افکارت سخته اما چن بار اولش..گاهی ممکنه باز عود کنه..رژیم بگیر با رژیم فستینگ من تو دو ماه ۱۳ کیلو کم کردم البته الان ول کردم.. فقط ویتامین خوب بخور بدنت و موهات اسیب نبینه

??????Ya umutlar biterse

آخه این دیگه به هیچ وجه تن من نمیره اصلا از یه جایی به بعد حس میکنم اگه فشارش بدم جر میخوره

یه سوپ رژیمی در حجم بالا درست کن، پرخوری عصبیت رو با اون برطرف کن! من خودم دارم همین کارو میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه سوپی مثلا موادش چی باشه

سوپ من پیاز ،هویج، جوچرک، گردن یا اسکلت یا پای مرغ، سبزی سوپ ،زرشک ،عدس یا لپه به علاوه ادویه و رب داره! هروقت گرسنگی کاذب اومد سراغت میتونی ازش بخوری! 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم