2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598405 بازدید | 6507 پست
عزیزم کاملا درکت میکنم ولی من اگه برگردم عقب از همون اسفند هورمون رشدو شروع میکردم منم مثل شما دو دل ...

من الان هورمون و گرفتم و تو یخچاله ولی فعلا تزریق نکردم گفتم این سه ماهم صبر کنم ولی گفت فایده ای بڕاش نداره

حتما هورمون رشدش بررسی کنین .من از تیر به بعد خیلی سفت و سخت غذاشو کنترل میکنم ورزش هم که دو روز در ...

عزیزم من آزمایش ازش گرفتم هورمون رشدش کمه ولی مشکل اینه که هورمون رشد براش جواب نمیده همون موقع که پریود شد شش ماه براش زدم فقط دو ماه اول سه سانت رشد کرد دیگه متوقف شد 

به دکتر که گفتم گفت راه دیگه ای نیست ولی یه خانم می‌گفت یه نمونه ی دیگه به جز سیناتروپین زده نتیجه اش بهتر بوده من از هر داروخانه ای می‌پرسم میگن فقط یه نوع داریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من آزمایش ازش گرفتم هورمون رشدش کمه ولی مشکل اینه که هورمون رشد براش جواب نمیده همون موقع که پ ...

آخه میگن هورمون رشد معمولا تا۶ ماه بعد پریود جواب میده بعدش دیگه تاثیری نداره امیدوارم که برای دختر من بیشتر جواب بده 

عزیزم من آزمایش ازش گرفتم هورمون رشدش کمه ولی مشکل اینه که هورمون رشد براش جواب نمیده همون موقع که پ ...

دخترتون الان قدش که بد نیست ۱۵۵ خوبه تازه هنوزم وقت داره مطمئن باش بیشتر هم رشد میکنه

اگه یک ماه بعد پریود رشد نداشت زودتر هورمون شروع کن حداقل زمان و از دست ندی

والا صبح ها از خواب بیدار میشه  قدش و میگیرم  یک سانت رشد کرده و شده 150 ولی شب ها دو سانت قدش کم میشه ‌و 148 میشه. ماه پیش مطب سه دکترقدش و گرفتن 149 بود.

والا صبح ها از خواب بیدار میشه قدش و میگیرم یک سانت رشد کرده و شده 150 ولی شب ها دو سانت قدش کم می ...

می دونم دلتون طاقت نمیاره و نگران هستید اما زود به زود قد گرفتن اشتباه هست خودش باعث استرس میشه و نتیجه ی عکس داره بعد از پریودی رشد کم میشه همون سر وقت که نوبت دکتر داره بگیرید اینطوری هم خودتون اذیت میشید هم دخترتون

والا صبح ها از خواب بیدار میشه قدش و میگیرم یک سانت رشد کرده و شده 150 ولی شب ها دو سانت قدش کم می ...

من خودمم دلم طاقت نمیاره ماهی یه بار اندازه می گیرم اما اشتباهه دیروز یه نفر اومد خونمون به دخترم گفت خوب بلند شدی منم خوشحال شدم بعدش قدش را اندازه گرفتم دیدم اصلا تغییر نکرده حالم گرفته شد 

دخترتون الان قدش که بد نیست ۱۵۵ خوبه تازه هنوزم وقت داره مطمئن باش بیشتر هم رشد میکنه

ممنون ان شاء الله خدا یه صبری بده بی خیالش بشم 

دیروز یه نفر می‌گفت دخترم 168 هست اگر دوسانت دیگه بلند بشه عالیه گفتم همین حالا هم خیلی خوبه می‌گفت نه 170 بهتره گفتم خدایا من میگم 157 اون میگه 170 خودش هم قدش 160 بود 

ممنون ان شاء الله خدا یه صبری بده بی خیالش بشم دیروز یه نفر می‌گفت دخترم 168 هست اگر دوسانت دیگه بلن ...

آره واقعا منم خیلی خو م و درگیر این موضوع کردم هر کاری هم میکنم از ذهنم بیرون نمی ره.