2777
2789

میدونم الان میخواین نصیحت کنین خودم نارحتم ولی هی سر چیزای بیخود که این اخری سر پفک بود 😐 قهر میکنه علت قهراش خیلی مسخرس بعد دو سه روز جا خواب جدا کردن و محل ندادن چیزش که باد میکنه یادش میفته اشتی کنه اشتی میکنه کارش که تموم میشه باز سر یه چیز بیخود قهر میکنه ...الانم قصد اشتی نکردن نداشتم اومدم یکم ناز بیارم یه ذرم ناز نکشید 👌رفت توقع داشتم بعد دو روز حرص خوردنم به جای گل و کیک یکم نازمو بکشه کلا طاقتش خیلی کمه توقع داشت دیگه کیک و گل گرفته اورده درجا بی حرف اشتی کنم تا یکم حرف زدم گف ولش کن دهنتو ببند ..حالا تو این بی پولی رفته پول داده به گل با اینکه میدونه من از پول دادن به گل خوشم نمیاد هنوز بعد ده سال نفهمیده من از گل خریدن خوشم نمیاد حس میکنم پول تو چاه ریختنه (نیاین الان حمله کنین هر کی یه سلیقه ای داره به نظر من گل راحت ترین چیزه که به درد هیچی هم نمیخوره حتی برا زایمانام گفتم پول به گل نده ) بعد تازه هزار بار گفتم موقع قهر نه گل نه هدیه نخر چون من دوست دارم ماجرا رو یادم بره اونو میبینم یاد اون ماجرا میفتم دنبال هدیه خریدن بعد قهر نیستم ..همونم میزاشت رو پول کیک از جای خوبی که من دوست دارم شسرینی میخرید که بیاط نباشه ..بعد من اصلا دنبال کیک و شیرینی و کادو نیستم توقع داشتم بعد دو روز خفه خون گرفتن یکم تحمل داشته باشه به حرفام گوش 👂 بده فقط همین هیچی جز این نمیخوام ..یکم خریدار ناز از مرد قهر قهرو حالم بهم میخوره ...همش قهر میکنه خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب ‌ همه خانما میگن گل و کیک و کادو بخره برام . شما هم زیاد سخت نگیر میبینی ک با حرف زدن درست نمیشه بیخیال باش دربارش حرف نزن ‌ خودت کم محلی کن بیاد سمتت . برای رابطه ج هم سعی کن زود وا ندی 

وای

واقعا غر غرو هستی

منم بودم نازت رو نمیکشیدم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

وایواقعا غر غرو هستیمنم بودم نازت رو نمیکشیدم

غر غرو نیست دلش پره

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

همسر من خیلی زود نج و بهونه گیره و تا شب ده بار قهر می‌کنه با اینکه چهل و سه سالشه ولی مثل بچه ها قهر می‌کنه اگه منم بخوام مثل اون باشم که کل زندگیم.ن رو باید قهر باشیم درکت میکنم بنظرم وقتی سرکاره پیامک بده حرفاتو بگو که بخونه من حتی گاهی نامه می‌نویسم میزارم تو کتش که بخونه تو هم امتحان کن شاید نتیجه‌ای داشت

با اکسم به خاطر همین کات کردم 

وای یادم میاد میخوام مغزمو بکنم بندازن دور یادم نیاد😬😐

سر هر چیز الکی ای هم که قهر میکرد نمیگفت چشه من باید کف دستمو بو میکردم که بفهمم چی شده

تازه مقصر بیشترشم خودش بود که توقعات بیجا داشت

مردک بیشعور نفهم

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

پریشب تو مهمونی سردار هنوز قهر بودیم اما خودمو عادی گرفتم جلو دوستاش ابروش نره بعد سردار کار هدیه برا روز زن  داد کنار تقدیر نامه که نوشته بود همسر ستوان فلان بعد گف اع من سروانم اشتباه نوشته ستوان بعد به شوخی خنده گفتم چه فرقی داره ما این کارت هدیشو میکنیم بقیش مال شما خط بزن بزن سروان از بزن سرهنگ 😅بعد یه اخم بی کرد روشو اونور کرد دوباره قهر کرد حالم گرفته شد ..اصن متوجه هم نشدم دلیل قهرش چی بود 😕

غر غرو نیست دلش پره

رفته طرف وقت گذاشته کیک و گل خریده میگه گل اینطور بود کیک اونطور بود

این مدل ادما هرکار کنی راضی نمیشن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم  حالا که خریده و کار از کار گذشته  بهتره آشتی کنین

در مورد گل  کاملا حرف منو زدین ایکاش گلدان میخریدن

یا پول گل و شیرینی رو یه بلوز یا پولیور میخریدن خیلی بهتر به دردتون میخورد

منم اوایل همسرم اینجوری بود ،وقتی کاملا باهام خوب بودیم  بارها بهشون غیر مستقیم میگفتم پول گل نده  ،من بیشتر عصبی میشم

یا شیرینی چاق میشم   دیگه کم کم از سرش افتاد بجاش کیف یا شال میخرید

فقط وقتی باهم خوبید بهشون سر حرفو باز کنین و بگین