2777
2789
عنوان

عوض کردن فرش

199 بازدید | 19 پست

دو سال پیش فرش خریدم ،همون موقع هم بیار رنگشو عوض کردم ،کلی دسر شد شوهرم تا تهران برد ،از همون موقع این رنگ هم به دلم نیست ،کرم میخواستم که بخاطر چرک تاب بودن فیلی خریدم ولی انگار بنظرم خیلی تیره میاد ، این فرشا رو بفروشم برم کرم همین طرح رو بردارم چطوره ؟؟البته پولم کم میاد باید یه تیکه طلا بفروشم و کلی حرف از شوهرم بشنوم... شما باشین اینکار میکنین ؟؟ نمیدونم فردای بیرون بنظرم خیلی قشنگ میاد مال خودم نه ،، فقط عکس نمیتونم بزارم ،طرح افشان فیلی 

نه اینکارو نکن.بزار چند سال بعد

فقط اینکه اولین بار که عوضش کردی مغازه دار بدون ضرر عوضش کرد؟منم میخوام فرش عوض کنم ولی میترسم به خونم نیاد ینی یکبار فرصته تعویض دارم؟

نه بابا ولش🙄میخوای بخاطر فرش طلا بفروشی؟هیچ انسان عاقلی همچنین کاری نمیکنه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینکارو نکن.بزار چند سال بعدفقط اینکه اولین بار که عوضش کردی مغازه دار بدون ضرر عوضش کرد؟منم میخو ...

فرش رو فقط از کاورش یدونشو دراوردم روش راه نرفتیم ،،بدون ضرر ولی با کلی اصرار حاضر شد تعویض کنه 

فرش رو فقط از کاورش یدونشو دراوردم روش راه نرفتیم ،،بدون ضرر ولی با کلی اصرار حاضر شد تعویض کنه

اهان منم ضمن خرید بهش میگم اگه یوقت به خونم نیومد تعویض میکنید

کاش قبول کنه

فرش خریدن و ست کردن واقعا سخته

نه بابا ولش🙄میخوای بخاطر فرش طلا بفروشی؟هیچ انسان عاقلی همچنین کاری نمیکنه

آخه رنگش خیلی ناراحتم میکنه ،،همون موقع من کرم میخواستم بردارم ،همراهمون بهم میگفت نه کرم زود چرک میشه برندار ،،

آخه رنگش خیلی ناراحتم میکنه ،،همون موقع من کرم میخواستم بردارم ،همراهمون بهم میگفت نه کرم زود چرک می ...

راس گفته

کرم اصلا جزو گزینه های من نیست

یا باید روفرشی مدام روش باشه که تمیز بمونه که اصلا فرشت دیده نمیشه یاهم همش باید درحال حرص خوردن باشی که کی چی روش ریخت.این فرشای من کرمه و متنفرم ازشون 

طوسی الان مد هست یکم صبر کن بزار رنگهای دیگه هم بیاد تو بازار بعد کلا تغییر دکوراسیون بده ک ب دلت با ...

طوسی پارسال مو بود

الان قرمز لاکی ترند شده 

ولی در کل ادم طبق مد نباید پیش بره برا خونه چون از مد افتاد از چشم ادم میفته

راس گفتهکرم اصلا جزو گزینه های من نیستیا باید روفرشی مدام روش باشه که تمیز بمونه که اصلا فرشت دیده ن ...

وای کرم من عاشقشم   بهر حال هرکس یجور میپسنده ،، فیلی هم جزو رنگاییه که از سمتی که سایه روشن میندازه روشنه ،خلافش تیرست ،،اعصابمو خورد میکنه 😣

طوسی پارسال مو بودالان قرمز لاکی ترند شده ولی در کل ادم طبق مد نباید پیش بره برا خونه چون از مد افتا ...

خب اره ولی طوسی روشن الان مده قشنگع

وای این فرش قرمزا و سبزا رو دیدی مد شده خیلی نازه ابریشمه