2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 618062 بازدید | 6994 پست
اره دیگه شکر خدا باشگاه که میبرم همه سینشون از دخترم بزرگترع و نیم تنه استفاده میکنن از اون بابت دیگ ...

من مطمعنم قد کشیده خودت متوجه نشدی 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ب لطف مامانم کللل فامیل نزدیک میدونن. خاله هام همش میگن چرا امپول زدی. چرا اینکار و کردی و هی بای ...

عزیزم شما دقیق دخترت  چند ساله بود که آمپول توقف رو زدی و با سن استخوانی چند سال ؟ وقتی آمپول توقف زدی قدش چند سانت بود ؟ و تو مرحله ی چند بلوغ بود ؟ چند سال توقف زدی؟ 

عزیزم شما دقیق دخترت چند ساله بود که آمپول توقف رو زدی و با سن استخوانی چند سال ؟ وقتی آمپول توقف ز ...

دخترم 9 سال و نیم با سن استخوانی 11 سال قدش 142 بود  سینه هاش درومده بود موهای تناسلی و زیر بغل داشت ولی پریود نشده بود. یک سال و نیم براش امپول زدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخترم 9 سال و نیم با سن استخوانی 11 سال قدش 142 بود سینه هاش درومده بود موهای تناسلی و زیر بغل داشت ...

هورمون رشد هم زدین ؟ با قد چند سانت آمپول رو قطع کردین ؟ بعد آمپول رشد قدی داشته ؟ 

خب بلوغ زودرس داشته باشه چی میشه مگه؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

فدات شم..می‌دونی از چی دلم خیلی میگیره اینکه به خواهرم هم نگفتم این قضیه رو شوهرم که اصلا یک بار نشد ...

سلام عزیزم دخترتون چند سالشه دخترم نه و نیم سالشه برج هشت ده سال میشه الان سه ماهه سینه هاش جوونه زده موی زیر بغل و یکم موی شرمگاهیش در اومده 

دخترم 9 سال و نیم با سن استخوانی 11 سال قدش 142 بود سینه هاش درومده بود موهای تناسلی و زیر بغل داشت ...

الان دخترم قدش ۱۴۱ هست از برج سه سینه هاشو جووونه زد ولی زیر بغلش از هفت سالگی بود که چند بار بردم گفت بلوغ نیست هنوز ده سال نشده یکی دو ماه دیگه ده سالش میشه

فدات شم انشالله یه روزی بیایم همگی از قد بلند دخترامون اینجا صحبت کنیم و به این روزای پر استرسمون بخ ...

امیدوارم منم دوسال دیگه که دخترم کلاس پنجم باشه و قدش ۱۵۸ باشه پریود بشه بعد هم ۷ سانتی رشد بکنه بشه ۱۶۵ ...بیام اینجا با خوشحالی براتون بنویسم ....پناه بر خدا ...انشالا دو الی ۳ سال دیگه هممون با خوشحالی این تاپیک رو ترک کنیم 

به امید خدااااا😍😍😍😍

شما مامانای عزیز که دخترتون هنوز پریود نشده در برابر ماهایی که دخترمون پریود شده که غصه ای ندارید ما دیگه آخر راهیم و هیچ انتخابی وجود نداره که این بهتره یا اون هیچ راهی وجود نداره الان شما استرس دارید که این راه را برم یا اون یکی کدوم بهتره! امیدوار هستید وقت دارید انتخاب دارید 

مثل من که دیگه هیچ راهی برام نمونده وقتی پست های شما را میخونم خیلی حالم بد میشه که چرا من به اندازه ی شما ها اطلاعات نداشتم چرا سه سال پیش این چیزا را نمی دونستم چرا هیچ راهی برام نمونده 

چرا هر کاری میکنم هیچ نتیجه ای نداره حتی یک سانت رشد 

اینها را نوشتم که شما چند تا مادری که خیلی استرس داريد یه خورده  آرام تر بشید و بفهمید که شما خیلی از ماها جلوتر هستید یه روزایی مثل امروز شما من خواب بودم فقط غصه می خوردم تو خواب خودم 

شما تلاش خودتون را کردید ان شاء الله نتیجه هم میگیرید وقتی میبینم شما اینقدر استرس دارید میگم خدایا من چیکار کنم