2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 618075 بازدید | 6994 پست
سلام تا صفحه ۵ خوندممنم خوزستان زندگی میکنملطفا این امپول هارو برای بچتون نزنید میکرورلین توی امریکا ...

دکتر اشراقی تو مشهد؟ 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
فدات شم..می‌دونی از چی دلم خیلی میگیره اینکه به خواهرم هم نگفتم این قضیه رو شوهرم که اصلا یک بار نشد ...

من ب لطف مامانم کللل فامیل نزدیک میدونن. خاله هام همش میگن چرا امپول زدی. چرا اینکار و کردی و هی باید توضیح بدی اعصاب ادم خورد میشه... مردا کلا بیخیالن منم همیشه باید ب فکر باشم قرص و داروهاش کی باید بخوره موقع امپول هاس همیشه روز شماری کنم شوهرم اصلا نمیدونست کی باید بزنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم نکنه پریود رو قد تاثیر چندانی نداره من کلی فکرو خیال کردم خیلیا رو دیدم سن کم پریود شدن ولی قد ...

هورمون استروژن ک باعث رشد سینه و سیکل پریودی میشه ترشح زیادش روی صفحات تاثیر میذاره و رشد متوقف میکنه  برا همین 1 سال بعد پریود رشد خیلی کم میشه. 

اونا ک تو سن کم پریود میشن تو همون ی سال شاید 12 سانت قد بکشن و سال بعدش هم 4  5 سانت ک بلند میشن. البته اگ  ژن بلندی داشته باشن

سن استخوانی ک مهم ممکن کسی زود پریود بشه ولی سن استخوانیش کم باشع و زیاد رشد کنه  کسی ک سن استخوانیش زیاد دیگه شانس رشدش کم میشه.. مثلا سن استخوانیش 14 سال باشه  و پریود بشه ولی سن خودش 11 سال باشع قدش 140 معلوم ک دیگه ب زور 150 باشه 

ولی اگ همون قد 140 سن استخوانیش 11 سال باش  یعمی طبق سن خودش  مطمعن قدش بالا 160 میشه 

از اینکه انقدر حال دلمو خوب کردی ازت ممنونمانشالله تن خودت و عزیزانت سالم و سلامت باشهو دلشاد باشی

فدات شم انشالله یه روزی بیایم همگی از قد بلند دخترامون اینجا صحبت کنیم و به این روزای پر استرسمون بخندیم که چرا اینقدر حساس بودیم 

من ب لطف مامانم کللل فامیل نزدیک میدونن. خاله هام همش میگن چرا امپول زدی. چرا اینکار و کردی و هی بای ...

من بخاطر همین حرفا نذاشتم کسی بفهمه حتی شوهرم می‌گفت بهشون بگو شاید خاهرات تجربه داشته باشن کمکت کنن گفتم نه ...الآنم براش نیم تنه گرفتم خانوادم همش به روش میارن مسخره ش میکنن😢

پنهانی که نمیشه باید راضیش کنی

میشناسمش محال ممکن اجازه بده

خیلی باهاش صحبت کردم 

میگم تو نمیتونی از طرف دخترت تصمیم بگیری شاید اون قدش رو دوست نداشته باشهو هرگز مارو نبخشه که میتونستیم کاری کنیم و نکردیم

من بخاطر همین حرفا نذاشتم کسی بفهمه حتی شوهرم می‌گفت بهشون بگو شاید خاهرات تجربه داشته باشن کمکت کنن ...

وااا نیم تنه مگه مسخره کردن داره

بنظرم یه مدت ارتباط نداشته باش باهاشون تا این دوران بگذره

من بخاطر همین حرفا نذاشتم کسی بفهمه حتی شوهرم می‌گفت بهشون بگو شاید خاهرات تجربه داشته باشن کمکت کنن ...

دیگه 10 سالشه دخترا این سنی بیشترشون سینه دارن.. خوش بخالت کسی نمی دونه من حوصله این حرف حدیث هاشون ندارم 

دیگه 10 سالشه دخترا این سنی بیشترشون سینه دارن.. خوش بخالت کسی نمی دونه من حوصله این حرف حدیث هاشون ...

اره دیگه شکر خدا باشگاه که میبرم همه سینشون از دخترم بزرگترع و نیم تنه استفاده میکنن از اون بابت دیگه نگرانی ندارم الآنم مشکلم توقف قدش هست ایشالله به لطف دعای شما دوستای عزیزم اونم حل میشه

وااا نیم تنه مگه مسخره کردن دارهبنظرم یه مدت ارتباط نداشته باش باهاشون تا این دوران بگذره

همینو بگو حالا فکرشو بکن جریان بلوغ ‌و آمپول رو میدونستند دخترمو دیوانه میکردن با حرفاشون شکر خدا که عاقلی کردم براشون نگفتم

میشناسمش محال ممکن اجازه بدهخیلی باهاش صحبت کردم میگم تو نمیتونی از طرف دخترت تصمیم بگیری شاید اون ق ...

میتونی به گل دخترت بگی باباش رو راضی کنه مثلا بگه من از همه دوستام کوتاهترم منو ببرین دکتر قد بکشم