2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 618112 بازدید | 6994 پست
شما مامانای عزیز که دخترتون هنوز پریود نشده در برابر ماهایی که دخترمون پریود شده که غصه ای ندارید ما ...

فدات شم ممنون از دلداریت.. ایشالله شما هم به آرامش برسید و گل دخترتون عاقبت بخیر بشن..ولا منم کامل امیدم رو از دست دادم حتی میترسم قدش رو بگیرم سابقه نداشته دخترم سه ماه رشدش متوقف بشه ..میترسم دکتر بگه هورمون رشد بزن ولی من نمیزنم اصلا نمیتونم بهش فکر بکنم ...باور کن حال من بهتر از شما نیست ..مدام فشار خونم بالاست اینقدر غصه میخورم 

عزیزم بنظرت چه مکملی براش بگیرمدکتر ۴ ماه دیگه وقت دادهتو این فاصله بهش بدمالان فقط دی بهش میدم

عزیزم چون سن استخوانی بالاس خیلی نمیتونی مکمل بدی ولی کلسیم یک روز در میان بده ..ویتامین د هم حتماااا بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هورمون رشد هم زدین ؟ با قد چند سانت آمپول رو قطع کردین ؟ بعد آمپول رشد قدی داشته ؟

نه هورمون رشد نزدیم...  148ونیم قطع کردیم  .. الان 154 

تو 18 ماه ک امپول زدم 7 سانت رشد کرد

الانم ک  9 ماه قطع کردم 5 سانت و خورده اضاف کرده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان دخترم قدش ۱۴۱ هست از برج سه سینه هاشو جووونه زد ولی زیر بغلش از هفت سالگی بود که چند بار بردم گ ...

اگ بلوغ نیست پس چیه؟؟ ولی خوب موقعی سینه ش رسد کرد تا 2 سال دیگه پریود میشع ک دیگه 12 سالش میشه  این دو سال جهش رشد داره بلند میشه حسابی😍

ممنونم شاید واسه همین دکترش چیری نمیدهبنظرت بهش ال ارژنین بدم ضرر داره؟

ال آرژنین هم صفحه رشد رو بالاتر می‌بره من برای دخترم خریدم دو تا دونه بهش دادم ترسیدم دیگه ندادم ..شربت کلسیم کر براش بخر من اونو میدم 

دوستان دخترم نه سال و ده ماهشه دیروز پریود شده

قدش ۱۵۱ وزنش ۳۵هست

تجربیاتتونو لفطفا باهام به اشتراک بزارین

هفته‌ی بعد وقت چکاب داریم فردا زنگ میزنم دکترش که پریود شده اگه گفت بیار بنظرتون اسرار کنم آمپول تعویق پریودی بده 

چقدر قدش رشد میکنه دیگه؟

یعنی بنظرتون لازم نیست ببرم دکتر؟

نه دیگه 10 سالش ک سینه دراورده تا پریودی بالا 12 سال میشه ک طبیعی.. دختر من 8 سالکی سینه ش جوانه زد 

دوستان دخترم نه سال و ده ماهشه دیروز پریود شدهقدش ۱۵۱ وزنش ۳۵هستتجربیاتتونو لفطفا باهام به اشتراک بز ...

سلام.. قدش ک خوبه. معمولا بالا 150 امپول نمیزنن و پریود هم ک شده ب نظرم نزنی بهتر 

اگ میخواستی دیرتر پریود بشه بهتر بود پارسال امپول بزنی الان فک نکنم زیاد تاثیری داشته باشه  سعی کن تقویت ش کنی قرص اهن و مولتی بهش بده قدش بلند میشه چون تو سن کم پریود شده وقت برا قد کشیدن داره فقط مواظب باش کم خون نشه ک تاثیر بدی روی رشدش داره

ال آرژنین هم صفحه رشد رو بالاتر می‌بره من برای دخترم خریدم دو تا دونه بهش دادم ترسیدم دیگه ندادم ..ش ...

سلام عزیزم جدی میگی که آرژنین صفحات رشد رو بالاتر می‌بره وای استرس گرفتم دکتر برا هردو بچه هام نوشته تا 3ماه باید بخورن 

ال آرژنین هم صفحه رشد رو بالاتر می‌بره من برای دخترم خریدم دو تا دونه بهش دادم ترسیدم دیگه ندادم ..ش ...

گلم دختر کوچیکم که ۶ سالشه بوی عرق میده اما علامت دیگه ای از بلوغ نداره ..به نظرت بوی عرق تنها می تونه نشونه بلوغ زودرس باشه؟؟ خدایا بزرگه کم نبود حالا کوچیکه هم برام شد دغدغه

سلام عزیزم جدی میگی که آرژنین صفحات رشد رو بالاتر می‌بره وای استرس گرفتم دکتر برا هردو بچه هام نوشته ...

سلام عزیزم وقتی دکتر نوشته دیگه نگرانی نداره ولی فقط طبق دستور پزشک بده بهشون بیشتر ندی