2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617975 بازدید | 6994 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگفتن چه ضرری داره؟؟

گفتند خیلی مضره روی مخچه اثر‌داره عوارضش زیاده 

و بشدت عصبانی شد

دکتر اشراقی سالی دوماه میاد اهواز

اکثرن امریکاست

و گفت سارا مسیحی بیسواد هست اینارو بهت‌داده😔

من خیلی تزریق کردم😔

زنده باشه دختر من آبان ۹۳قدش۱۴۳وزنش۴۵ فعلا براش آمپول ضد بلوغ میزنم

عوارض داره نزنید

من خودم پولیپ رحمی داشتم میزدم

خیلی بد بود

فک کنم ۴بار زدم

اینقدر عوارض داشت

عصبیم میکرد فشارم‌میرفت بالا

سردرد های بدی میگرفتم

بزارید روند طبیعی خودشو طی کنه

گفتند خیلی مضره روی مخچه اثر‌داره عوارضش زیاده و بشدت عصبانی شددکتر اشراقی سالی دوماه میاد اهوازاکثر ...

😔😔😔😔خب برای بچه های که بلوغ زودرس دارن از سر ناچاری باید تزریق بشه زود بلوغ شدن هم عوارض بدی داره 

عوارض داره نزنیدمن خودم پولیپ رحمی داشتم میزدمخیلی بد بودفک کنم ۴بار زدماینقدر عوارض داشتعصبیم میکرد ...

من یک بار وسط درمان ول کردم نزدم بعد پنج ماه دوباره شروع کردم الآنم فعلا نمیتونم قط کنم مجبورم ادامه بدم 

منو همسرم هردو‌۱۷۲من یک خانم قد بلند محسوب میشمهمسرم یک اقای کوتاه قددخترم برده به باباش

عزیزم. دختر شما بین ۲تا ۱۰سانت دیگه قد می‌کشه پس کوتاه نمیشه استثنا هم وجود داره تا ۲۰سانت قد میکشن خودم دارم تو فامیل

😔😔😔😔خب برای بچه های که بلوغ زودرس دارن از سر ناچاری باید تزریق بشه زود بلوغ شدن هم عوارض بدی دار ...

دختر منم بلوغ‌زود رس گرفته

من خودم ۱۴سالگی پرویود شدم دخترم الان ۳ سال زودتر از من 

اما اینو میدونم داروها اخر عاقبت خوشی ندارند

من خودم با زدن همین امپول ها توده در سینه ام درامد

هورمونی هستند 

دختر منم بلوغ‌زود رس گرفتهمن خودم ۱۴سالگی پرویود شدم دخترم الان ۳ سال زودتر از من اما اینو میدونم دا ...

ته دلم خالی شد😔😔😔من خودم تنبلی دارم هم کیست ‌توده سینه حالا اگه دخترم خدایی نکرده یه روزی مشکل من رو. داشته باشه نمیزارم پای ژنتیک میزارم پای امپولا