2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 618098 بازدید | 6994 پست
ایشالله گل دخترت هم قدش هم بختش بلند باشه تو رو خدا همیشه برای دختر منم دعا کن خودت می‌دونی چقدددددر ...

ای جانم الهی که این دوا دمتر براش نتیجه بده ولی بخدا فقط دختر شما نیست خیلی زیاد شده متاسفانه  ..  میدونم چقد سخت  والدین بیشتر عذاب میکشن با فکر و خیال..  خدا کمک شون کنه این دوران به خوبی رد کنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم دختر من ۵ سالشه موهای ساق پاش داره مشگی میشه بنظرتون بلوغ زودرسه؟

سلام.. نه این بچه ها مدل شون اینجوری ک پر مون خودشون نگران نباش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ای جانم الهی که این دوا دمتر براش نتیجه بده ولی بخدا فقط دختر شما نیست خیلی زیاد شده متاسفانه .. م ...

فدات شم..می‌دونی از چی دلم خیلی میگیره اینکه به خواهرم هم نگفتم این قضیه رو شوهرم که اصلا یک بار نشده نگرانی شو نشون بده در مورد دخترم تمام فشارها روی منه کسی رو ندارم باهاش دردو دل کنم 

سلام تا صفحه ۵ خوندم

منم خوزستان زندگی میکنم

لطفا این امپول هارو برای بچتون نزنید میکرورلین توی امریکا قدغن شده

اینو دکتر اشراقی بمن گفتن

گفتند خیلی مضر هست  اخه من خونریزی های شدید داشتم دکتر سارا مسیح این امپول را بمن تجویز کردند

و اشراقی گفت نزن

این از بحث این امپول

میشه بگید من دخترمو کجا برم‌دکتر برای همین بلوغ ..

دختر من پریود شده

ولی قدش کوتاهه

نبردمش جایی دکتر(تجربه خوبی از پزشکهای خوزستان ندارم واسه همین نبردمش)

سلام تا صفحه ۵ خوندممنم خوزستان زندگی میکنملطفا این امپول هارو برای بچتون نزنید میکرورلین توی امریکا ...

من برای دخترم میزنم....دخترتون چند سالشه وقتی پریود شد قدش چند بود الان چنده ؟؟

دختر من ۱۴ سالش تموم شده ۱۵۳ قدشه از حدود ۱۱ سال پریود شد و رشد قدش خیلی کم بود پارسال دکتر غدد بردم ...

سه سال از پریودیش گذشته دیگه صفحه رشد بسته شده..بعداز پریود چند سانت قد کشید؟