2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 618111 بازدید | 6994 پست
عزیزم. دختر شما بین ۲تا ۱۰سانت دیگه قد می‌کشه پس کوتاه نمیشه استثنا هم وجود داره تا ۲۰سانت قد میکشن ...

انشالا 

براش ناراحتم

من خودم کوتاه خانوادمونم

داداشم ۱۹۰ و خواهرم ۱۷۸ هست 

اونا والیبال رفتن قد کشیدن من نرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ته دلم خالی شد😔😔😔من خودم تنبلی دارم هم کیست ‌توده سینه حالا اگه دخترم خدایی نکرده یه روزی مشکل من ...

ببخشید

ولی تجربه خودم بود

من سالم سالم بود

از یک پولیپ رحمی شروع شد

برای پولیپ امپول دادن

اونارو زدم توده سینه گرفتم

رفتم پولیپ را جراحی کردم از روی عملم مشکلات معده گرفتم تا الان

خودتون را ندید دست دکترا

اینا هیچی نمیدونن

صمیمی ترین دوستم همسرش پزشک انکولوژی هست

دوستم خودش کم خونی شدید داره

همسرش هیچ کاری نمیتونه براش بکنه

اگر داروها اثر داشت برای زن خودش تجویز میکرد😅

ببخشیدولی تجربه خودم بودمن سالم سالم بوداز یک پولیپ رحمی شروع شدبرای پولیپ امپول دادناونارو زدم توده ...

چی بگم ولا تو همین سایت خیلی از زدن الآنم چندین سال گذشته بچه دار هم شدن مشکلی ندارن ..خیلی ها هم ناراضی بودن برای بچشون زدن من خودم به شخصه بشدتتتت پشیمانم حقیقتش ولی راهی که باید چند ماه دیگه ادامه بدم بین دو راهی گیر کردم من 

چی بگم ولا تو همین سایت خیلی از زدن الآنم چندین سال گذشته بچه دار هم شدن مشکلی ندارن ..خیلی ها هم نا ...

انشالا بدون عوارض باشه

و هیچ مشکلی براتون‌پیش نیاد

الان پزشکی شده یک نوع تجارت و‌هدف اصلی درمان نیست

انشالا تنتون سلامت باشه🙏

دختر من وقتی هشت سال و دوماه بود امپولش رو شروع کردم با قد ۱۳۳ دکتر به شما نگفت قد نهایی چقد میشه؟

گفت طبق ژنتیک باید حداقل ۱۶۲ اینا بشه

حالا من هم ورزش گذاشتمش همم تغذیه و خوابشو اصلاح‌کردم امیدوارم بلندتر از اینا بشه

دیگه کارایی که از دستم بربیاد براش انجام میدم