2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617965 بازدید | 6994 پست
اره مرتب از بعد مدرسه باشگاه میره تا وسط پاییز خیلی دوست داره ورزش رزمی

خیلی خوبه ❤️بیخیال شید

اینطوری دخترت هم استرس میگیره 

همین اضطراب و استرس جلو قد کشیدن بچه رو میگیره 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
اگر دوست داری دخترگلت قد بکشه حتما شنا و تکواندو بفرست منم قراره دخترم رو یکسال تکواندو بفرستم ورزشا ...

شناخیلی دوست داره ولی شهرمون فقط یه استخر داره میگن بشدت کثیفه هرکی رفته مریض شده ..حدود دوساله فوتسال و والیبال میره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم..چه بهتر که تو این فازها نباشی بخدا هم روحت داغون میشه هم جسمت من شبیه ماشین اسقاطی شدم ...

شما چون خیلی تو این زمینه ها اطلاعات داری بنظرت قد دخترم خوبه ؟ 😅 بلوغشم تازه شروع شده 

اوایل آبان نوبت داره به دکترش میگم ...نه میترسم فعلا نمی‌گیرم اگه رشد نکرده باشه یه درد بزرگ به دردا ...

اره قدش الحمدالله داره رشد میکنه 4 سانت ازم کوچیکتر  شوهرم میکه دیکه خیالم راحت حداقل چند سانت بلند تر تو میشه کوتاه نمی مونه 😂 

6 ماه قبل پریودی ترشح دارن دخترا فعلا برا مهرسا من شروع نشد این دغدغه هم بهم اضاف شد هر روز چک ش کنم ببینم کی شروع میشه ک 6 ماه دیگه حساب کنم کی پریود میشه🥲

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دیگه عادت کردم.. دیگه خدا رو شکر 9 ماه امپولش قطع کردم راحت شد بچه.. خالا منتظرم تا پریود بیاد. ...

راستی میگن این امپولا باعث میشه سینشون هیچ وقت بزرگ نشه البته با چشم خودمم دیدم دوستم چند ماه برای دخترش زد الان دخترش کلاس دوم راهنمایی هست اصلااااا سینه نداره شاید اندازه یه گردو 😢😢دختر شما در چه حده؟؟بعد امپولا رشد کرد؟

شناخیلی دوست داره ولی شهرمون فقط یه استخر داره میگن بشدت کثیفه هرکی رفته مریض شده ..حدود دوساله فوتس ...

این دوتا ورزش رو قد کشیدن تاثیری ندارن 

تکواندو و کنکفو بخاطر پرتاب پا و تحریک عضلات ران 

خیلی خوبه ❤️بیخیال شید اینطوری دخترت هم استرس میگیره همین اضطراب و استرس جلو قد کشیدن بچه رو میگیره

ن دیگه کاریش ندارم الان خودش اعتماد ب نفس گرفته ک قدش خوب شده اندازه دوستاش  و میکه مامان این دوستم و این یکی پریود شده  دیگه امادکی داره از الان

راستی میگن این امپولا باعث میشه سینشون هیچ وقت بزرگ نشه البته با چشم خودمم دیدم دوستم چند ماه برای د ...

نه اصلا دختر من سینه هاش درموده تقریبا زیاده نسبت ب الان ک هنوز پریود هم نشده خیلی داره نیم تنه میپوشه ولی اگ سوتین بپوشع شاید 60 65 باشع

شما چون خیلی تو این زمینه ها اطلاعات داری بنظرت قد دخترم خوبه ؟ 😅 بلوغشم تازه شروع شده

اره عالیه الان دخترای ما که به ۱۵۰برسن آمپول رو قطع میکنن یعنی بعداز ۱۵۰پریود بشن به یه قد نرمال میرسن ..قد خودتون و همسرتون چنده ؟؟

ن دیگه کاریش ندارم الان خودش اعتماد ب نفس گرفته ک قدش خوب شده اندازه دوستاش و میکه مامان این دوستم ...

عزیزم خداحفظش کنه ❤️❤️

دختر شما بلوغش تازه شروع شده وارد دوره جهش قد میشه یهو قد می‌کشه مثلا تو یک سال ده سانت بعدش پریود میشه بعد اونم باز قد می‌کشه