2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست
الان دقیقا ۱۱ سالشه . چهار ماه پیش پریود شده دکتر دیده بان گفته بود حالا حالا ها پریود نمیشه. صفاری ...

خداروشکر قدش خوبه. تا میتونی بزارش طناب بزنه و بارفیکس بره.دکتر قبلی دخترمم گفتن فعلا پری نمیشه،دکتر جدیدش گفت  داره پری میشه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان دقیقا ۱۱ سالشه . چهار ماه پیش پریود شده دکتر دیده بان گفته بود حالا حالا ها پریود نمیشه. صفاری ...

وزنش  چنده؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما من دخترمو میبرم ایروبیک بنظرتون براش سنگین نیس؟

ایروبیک  عااالیه. ولی نباید به خودش  فشار بیاره

بله گلم.۳ماه یکبار یا دوماه یکبار. یخچالیه. کلا هورمونی ها یخچالی هستند.یه مینی یخچال ماشینی خریدی ...

شوهر من تو شهر خودمون هم سختشه ما را برسونه همش میگه ولش کن خوبه اصلا مشکلی نداره 

ان شاء الله نتیجه ی زحمت هاتون را میگیرید همین الان هم خوب تأثیر داشته اینکه گفتید تو یه ماه سه سانت عالی هست برای پسرتون هم همینقدر تأثیر داشته 

دختر من هم پارسال مثل دختر شما بود که میگید لباس نوزادیش اندازه اش بود ولی من نمی دونستم مشکل چیه وقتی هورمون رشد کم باشه مثل کسی هست که سوء تغذیه شدید داره دختر من مثل گلی بود که پژمرده باشه وقتی که هورمون را براش زدیم یه دفعه اینقدر تغییر کرد که همه متوجه تغییرش شدند میگفتند چیکارش کردی اما بعد دو سه ماه دیگه تأثیرش را از دست داد به دکتر گفتم یه کاری کنید دارو را تغيير بدید دکتر گفت دیگه راهی نیست این آخرین کاری بود که میتونستیم انجام بدیم رفتم سوماتروپین خارجی بگیریم که هر دونه ای نهصد تومان بود ولی بازم جرات نکردم آزاد بگیرم چون تو دارو خانه ها نبود باید آزاد میگرفتم ترسیدم مشکلی براش پیش بیاد 

خلاصه حالا که فهمیدم نوع دیگه ای هم داشته امیدوارم شدم که برم هر طور شده پیدا کنم دو ماهی براش بزنم ببینم تاثیری داره 

همین دکتر صفاری گفته ۶ سانت  بیشتر رشد نمی کنه؟ 

اگر هورمون رشد جواب بده بهش بسازه مثل همین خانم که میگه دخترم تو یه ماه سه سانت رشد کرده ممکنه تو دو سه ماه شش سانت رشد کنه بعدش دوباره هم فرصت دارید 

فقط کارایی که بقیه میگن را انجام بدید مثل ورزش و خوردن پروتئین و کلسیم و نخوردن شیرینی 

حالا که فکرش را میکنم دکتر دختر من چقدر ضعیف بوده نوبتش چند ماهه هست اما واقعا کاری نکرد 

یه سوال تو ذهنم هست تا جوابش را پیدا نکردم اگر کسی میدونه من را راهنمایی کنه 

بچه های من تا سالگی سر حال هستند از نظر وزن و قد تقریبا بالای نمودار حتی همین دخترم تو یه زمانی از نمودار بیرون زده بود تو هفت، هشت ماهگی نمی دونم چی میشه بعد از دوسال دیگه ضعیف و لاغر میشن رنگشون پریده میشه رشدشون کم میشه آزمایش هم ازشون گرفتم چند تا دکتر نشون دادم میگن یه کم خونی دارند دارو لازم ندارند اصلا نمی دونم چیکار کنم حالا می‌ترسم بعد این بزرگه نوبت بقیه برسه دوباره مکافات 

خداروشکر قدش خوبه. تا میتونی بزارش طناب بزنه و بارفیکس بره.دکتر قبلی دخترمم گفتن فعلا پری نمیشه،دکتر ...

تو این سن خوبه بد نیست مشکل اینجاست پریود شده صفحه رشدش می ترسم بسته شه . شنا و والیبال میره . ورزش کششی هم انجام میده تمام تلاشمون و داریم میکنیم توکل به خدا امیدوارم نتیجه بگیرم

همین دکتر صفاری گفته ۶ سانت بیشتر رشد نمی کنه؟ اگر هورمون رشد جواب بده بهش بسازه مثل همین خانم که م ...

آره عزیزم دکتر صفاری گفت . هورمون رشد هم گفت تیری تو تاریکی هست ورزش میکنه تغذیه هم اوکی هست فقط خوابش خوب نیست