2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590227 بازدید | 6397 پست

مامانای عزیز یه نکته ای بهتون بگم که واقعا کارسازه برای تغذیه بچه ها و رشد قد شون از کلسیم و زینک مهمتر پروتئین هست به خصوص گوشت قرمز حتما سعی کنید پروتئین زیادی تو رژیم غذایی باشه،صبحانه هم حتما تخم مرغ بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزمزمه منم این سری دخترم و بردم پیش دکتر صفاری که بهش هورمون. شد داده البته دختر من پریود شده. اول ب ...

دیده بان چطوره؟ خیلی ازش که تعریف می کنند ...من هرچی زنگ زدم گفت مریض جدید قبول نمی کنه ...منم دیگه بیخیال شدم و سپردم بخدا 

دیده بان چطوره؟ خیلی ازش که تعریف می کنند ...من هرچی زنگ زدم گفت مریض جدید قبول نمی کنه ...منم دیگه ...

والا من دخترم ۹ سالش بود تازه سینش جوانه زده بود بردم دیده بان. گفت بلوغ ش شروع شده آزمایش هورمون نوشت که تو آزمایش هورمون رشدش خوب بود . سونو شکم و رحم نوشت اونم اوکی بود. سن استخوانی هم ۷ سال بود . بعد گفت برو دخترت تا ۱۲ سالگی پریود نمیشه قدش هم به قد خودت می رسه

والا من دخترم ۹ سالش بود تازه سینش جوانه زده بود بردم دیده بان. گفت بلوغ ش شروع شده آزمایش هورمون نو ...

شما یعنی دیگه بعد اون پیگیر نشدی ؟ باید هر ۵ ماه میرفتی که دکتر متوجه بشه بلوغش پیشرفته ست یا نه ؟ دکتر نگفت هر چندماه یکبار بیار !! الان برا دختر من گفته مرتب بیار که ببینیم سرعت بلوغ چطوری پیش میره

اما نگران نباش مطمئن باش کمتر از ۱۵۵ نمیشه بازم قد می‌کشه شاید هم تا ۱۰ سانت دیگه قد بکشه ناامید نباش ولی فقط کند میشه رشد قدی 

شما یعنی دیگه بعد اون پیگیر نشدی ؟ باید هر ۵ ماه میرفتی که دکتر متوجه بشه بلوغش پیشرفته ست یا نه ؟ د ...

والا به من گفت برو دیگه نمی خواد نوبت بگیری . منم فکر کردم همه چی خوبه داره روال طبیعیش پیش میره بعدشم دختر دومم باردار شدم البته با ای وی اف و شرایط سخت. فکر نمی کردم بخواد آنقدر زود پریود شه همش فکر میکردم اول مو زائد در میاد مرحله بعد پریوده.  الانم شب و روز ندارم از بس فکر و خیال میکنم همش دا م خودمو سرزنش می کنم چرا این کار و نکردم چرا اون کار نکردم . 

والا به من گفت برو دیگه نمی خواد نوبت بگیری . منم فکر کردم همه چی خوبه داره روال طبیعیش پیش میره بعد ...

عزیزم اصلا اصلا خودتو سرزنش نکن همه کسانی که آمپول زدن نهایت دکتر تا قد 148 یا 150 میگه قطع کن آمپول رو 

الان هم دختر شما با قد 148 پریود شده مطمئن باش به‌ متوسط قد خودت و شوهرت میرسه ، دکتر به من گفت دخترت بدون آمپول قدس میشه 148 با آمپول نهایت 3 سانت تاثیر بزاره 

ولی دکترای دیگه گفتن آمپول نزن و قد نهایی بچه چیزی نیست که ما با قاطعیت بگیم کوتاه میشه یا بلند و ما فقط بر حسب احتمالات این حرف رو‌ می‌زنیم

و من تو همین نی نی سایت خیلی ها رو دیدم بچه هاشون با قد خیلی کوتاه پریود شده و دکتر ناامیدشون کرده ولی بعد حتی قدشون بالای 160 شده  بدون هیچ آمپولی 

عزیزم اصلا اصلا خودتو سرزنش نکن همه کسانی که آمپول زدن نهایت دکتر تا قد 148 یا 150 میگه قطع کن آمپول ...

حرفتون رو قبول دارم دقیقا آمپول تو این قد قط میشه ..دکتر به من می‌گفت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی قد دخترت به ۱۵۰هم نمی‌رسه ولی من میدونم میرسه به قد خودمم میرسه ..به حساب دکترا تمام دخترایی که بلوغ زودرس دارن قدشون ۱۵۰میشه

[QUOTE=347248830]عزیزم اصلا اصلا خودتو سرزنش نکن همه کسانی که آمپول زدن نهایت دکتر تا قد 148 یا 150 میگه قطع کن آمپول ...[/QUOTE

ممنون عزیزم با این پیامت دلم کلی آروم شد امیدوارم دختر شما به قد ایده‌آل تون برسه . یعنی من هیچ وقت فکر نمی کردم که مادر شدن انقدر سخت باشه تو هر مرحله از رشد بچه با یه چالش روبرو میشی . مخصوصا بچه اول که تجربه ای نداری 

[QUOTE=347248830]عزیزم اصلا اصلا خودتو سرزنش نکن همه کسانی که آمپول زدن نهایت دکتر تا قد 148 یا 150 ...

قربونت مرسی عزیزم ، آره ما مادرهای الان این جوری هستیم وگرنه قدیم این چیزا نبود و بچه ها بهتر و راحت تر بزرگ‌ میشدن

حرفتون رو قبول دارم دقیقا آمپول تو این قد قط میشه ..دکتر به من می‌گفت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی قد ...

آره دقیقا همه باید 150 بشن با این حساب 

دکتر قبلی دخترم بخدا به‌همه‌ ی مراجعه کننده ها می‌گفت 148 میشه قد دخترتون