2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591124 بازدید | 6423 پست
بدون نسخه نمیدم‌‌ما با نسخه هم به زوررر میگیریم😅😅چون سهمیه بندی هست! بیمه قبول میکنه و ارزونه. ...

نمیدن

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=347149187]قزوین هستید؟ من جنوبم،میرمو میام. دیده بان بهم نوبت نداد. من خیلی خیل ...[/QU ...

من اهوازم.‌   صفحات قبل   گفتم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
این دارو را هم بیمه قبول کرده؟ قیمت چند میخرید؟ اگر بدون نسخه بفروشن میرم میگیرم اگر نه که نمی دونم ...

یخچالیه

از اهواز میرید قزوین چقدر پیگیر بودید اونوقت من فکر می کنم خیلی کار کردم این نمونه هم یخچالی هست؟

بله گلم.۳ماه یکبار یا دوماه یکبار. یخچالیه. کلا هورمونی ها  یخچالی هستند.یه مینی یخچال  ماشینی خریدیم کوچیکه،ولی کارمون رو راه میندازه

داروهارو اونجا میچینیم تا برسیم اهواز.گاها شب میمونیم  یه شهری،بعد ادامه ی مسیر.  سخته،ولی مجبوریم.

سن و قدش؟ چندسالگی پری شد؟؟ پری شد قدش چندبود؟دختر من ۶ماه مونده بود پری بشه،امپول تاخیر هم تجو ...

الان دقیقا ۱۱ سالشه . چهار ماه پیش پریود شده دکتر دیده بان گفته بود حالا حالا ها پریود نمیشه. صفاری هم بهش هورمون رشد داده سن استخوانی ۱۳ و ۶ ماهه . قدش ۱۴۸. گفت ۶ سانت بیشتر رشد نمیکنه

نه بابا زیادی درازه همکلاسیاش مسخره میکنن

الان مسهره میکنن بعدا غصه ش میخورن...  قد 170 بشه عالیه. قد بلند ک باشی همه چی بهت میاد هرچی بپوشی خوش تیپی 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
آها اونی که مشکل بلوغ ندارع قدووزنش چطوره؟

اون  بد نیست،بلند نیست ولی کوتاهم نیست.۱۴۷. ۱۰ و نیم ساله