2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595786 بازدید | 6484 پست
من بدا اولین بار تیشرتم رو دادم پوشید خیلی بهش میومد 😁

دخترم هم میاد لباس هام میپوشه خوشش میاد انقد خوشحال هم قد من شده

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام برای پسرها اطلاع ندارین ؟ اگر بوی عرقشون تند بشه ؟

پسرا هم بوی عرق چرب شدن پوست مو زاید و جوش صورت و بم شدن صدا بزرگ شدن الت 

هر کدوم از این ها میشه شروع بلوغ. البته پسرا یکم دوران بلوغ شون کند تر تا دخترا  

کسی میدونه پسرها حداقل نرمال سن بلوغ کی هست؟از کی باید منتظر باشیماگه زود به بلوغ برسند نشونش چیه؟

نرمالش 12 سال که شروع بشه ولی خوب الان همه حا دنیا سن بلوغ پایین امده بالا 10 سال طبیعی حساب میشه ب شرطی ک رشد قدی ش هم خوب باشه جهش رشدی پسرا با دخترا فرق داره تو بلوغ پسرا انتظار رشد قدی بیشتری هست تا دخترا باید از 8 تا 12 سانت تو سال رشد کنن

مامانای باتجربه منم راهنمایی کنید

دخترم هشت سالشه یکی از سینه هاش یکم بزرگ شده موی زاید نداره اصلا

بردم دکتر گفت ازمایشاش نرماله فقط یکم هورمون زنانه را بالا زده چهل بوده 

گفت سه ماه دیگه بیارش شربت کلسی کر هم داد

فد دخترم ۱۲۳ هست با وزن بیست و هشت...

پیش دکتر نوشین رستمپور بردم اصفهان

خیلی ضرر داره این همه اشعه من گفتم وقتی ک رشد نکرد میگیرم.. دیگه حوصله استرس ندارم همش میترسم عکس ب ...

اره خودمم پشیمانم ..چه بلاهایی که این دکتر احمق سر این بچه آورد ..بگو آخه احمق ام آر ای ضروری نبود چرا براش نوشتی ..چقد پشیمانم از انتخاب این دکتر بیشعور

باید ببره دکتر غدد

به دکتر غدد بزرگسال برده آزمایش های هورمونی که داده نشونش داده میگه آزمایشش بلوغ زود رس چیزی نشون نمیده گفت اگر زیاد وسواس داری ببر دکتر غدد اطفال شیراز 

دختر خواهرم نشونه ی بلوغ زود رس داره چند تا مو زیر بغل داره بوی عرق میده یکی از سینه هاش میگه درد دارم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

[QUOTE=346984619]درسته عزیزم وقتی میبینم بقیه بیشتر از من کار کردند و نتیجه ی بهتری گرفتند عذاب وجدان میگیرم که کاری ...[/QUOTE

والا منم مثل شما خیلی عذاب وجدان دارم  ولی دخترتون قدش خوبه خودتو کمتر اذیت کن من هنوزم میگم ۱۵۵ قد خوبیه

عزیزم اون مال ۹ سالگیش بود الان ۱۱ سالشه. ۴ ماه هم هست پریود شده قدش ۱۴۸ هست . سن استخوانی ش هم الان ...

عزیزم نگران نباش صددرصد باز قد می‌کشه بعد پریود رشد قدی کند میشه ، دکتر هم که گفته ۶ سانت حداقل رو در نظر گرفته 

یه دکتر غدد می‌گفت بچه های که زودتر پریود میشن رشد قدی بعد پریود بیشتری دارن تا بچه های که دیر پریود میشن 

راستی نمیشد با اولین پریود توقف بلوغ بزنی ؟