2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595651 بازدید | 6481 پست
چند روزه دوباره وسواس‌های شدید اومده سراغم کور شدم تو سایت حالا دخترمم ۲متر بشه مامانش کور باشه چه ف ...

دور از جون ....بخدا بچه هامون به مامان شاد و سالم بیشتر نیاز دارند تا قد بلند 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور از جون ....بخدا بچه هامون به مامان شاد و سالم بیشتر نیاز دارند تا قد بلند 😔

دقیقا ولی چه کنیم که مادریم ودلمون طاقت نمیاره ..راستی چرا باباها عین خیالشون نیست ؟؟شوهر من اصلااا یه سرچ هم در موردش نمیکنه 

پسرم تب داشت اورژانسی برده بودمش بیمارستانتو اتاق دکتر بودیم یه خانم با دخترش اومدن که مجوز تزریق هم ...

من الان متوجه شدم خترتون خیلی خوب رشد کرده تو یه سال ۹ سانت چیکار کردید براش که اینطوری رشد کرد؟ دختر من تو یک سال و نیم فقط ۵ سانت بلند تر شده 

هر کاری فکر کنید کردم فقط تو یه سال اول درست و حسابی ورزش نکرد 

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

چقدر عجیبه برام من ۲۱ سالمه

۱۵ سالگی پریود شدم و همه اطرافیانم همینطور🙂من هنوزم منتظرم سینم در بیاد خخخخ 

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔
دقیقا ولی چه کنیم که مادریم ودلمون طاقت نمیاره ..راستی چرا باباها عین خیالشون نیست ؟؟شوهر من اصلااا ...

دقیقا همسر منم همینه ...تازه ب منم میگه تمام مشکلات ما بخاطر اینه ک تو مریضی ها میری گوگل 😅

دیگه اتفاقی که افتاده اینقد خودتون رو سرزنش نکنید حالا فردا دخترامون بزرگ شن قدرمونو نمیدونن بخدا .. ...

عزیز دلم  ایشاله که همین طور باشه ولی اگه هم نبود تنشون سلامت باشه واقعا ت. این اوضاع اقتصادی خیلی سخته  امیدوارم حالا نتیجه داشته باشه . 

[QUOTE=346969655]از پس باباش برنمیام شاید قایمکی بردمش حتما میبرمش[/QUOTE

شوهر منم هر چی میگفتم بچه قدش کوتاهه یه فکری کن میگفت این ازش معلومه قدش کشیده میشه اصلا کوتاهی بهش نمیاد هر چی من گفتم دیگه وقت نداره میگفت رشد میکنه مگه چند سالشه حالا هم کاری نداره 

اگر دخترتون سینه داره و ترشح هم داره دائم، هنوز خیلی مونده برسه به قد خودتون ۲۰ سانت مونده کی میخواد جبران کنه اگر پریود بشه کار سخت میشه اونایی که قبل از پریودی رشد خوبی داشتند بعدش هم رشد بهتری دارند و ممکنه ده سانت هم رشد کنند اما اگر قبلش رشدش کمه بعدش هم کمتر میشه حواستون باشه 

من اینا را گفتم نکنه نگران بشید برای اینکه هنوز فرصت دارید و پریود نشده بهتون میگم 

ترشحات اخرین مرحله قبل پزیود دختر شما کمتر 6 ماه دیگه پریود میشه قدش کمه 130 برا بچه کلاس سوم بزار ...

سلام 

برای پسرها اطلاع ندارین ؟ اگر بوی عرقشون تند بشه ؟

خدایا کمکم کن...
دکتر دخترم گفت باید بزنی نسخه رو هم نوشت هم ضد بلوغ هم بعدش هورمون رشد شاید هم لازم بشه هردو رو همز ...

فقط خیلی حواست باشه به علائم بلوغ . تا قبل پریود ضد بلوغ و بزنی من که دخترم فقط سینه ش بزرگ شد مو زائد نداشت  ولی خوب شما هر هفته چک کن اگه علائم پیشرفت کرد آمپول و بزن

مامانا کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنید 

دخترم چهار سالشه بردمش سونو گفتن تخمدان هاش بزرگه و فعال چند ماه بعد بردمش گفتن خوب شده

دکتر زنان میگه علائم بلوغ زودرسه ولی سونو های بعدی اندازه اش نرمال بود 

حالا من چیکار باید بکنم؟خیلییی استرس دارم