2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595637 بازدید | 6481 پست
چقدر عجیبه برام من ۲۱ سالمه۱۵ سالگی پریود شدم و همه اطرافیانم همینطور🙂من هنوزم منتظرم سینم در بیاد ...

دقیقا منممم

به علاوه ک قدم ۱۵۷ و وزنم ۴۵ کیلو و خیلی بیبی فیسم جوری ک هرکی میبینه فک میکنه ۱۷ سالمه🚶🏻‍♀️

[QUOTE=346969655]از پس باباش برنمیام شاید قایمکی بردمش حتما میبرمش[/QUOTEشوهر منم هر چی میگفتم بچه ق ...

دیجیمون جان اینجا انگار دخترای ما فقط پریود شدن . گلم دخترت الان قدش ۱۵۵ شده کوتاه نیست خوبه به خدا حرص نخور دختر من به ۱۵۵ برسه برام کافیه . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط خیلی حواست باشه به علائم بلوغ . تا قبل پریود ضد بلوغ و بزنی من که دخترم فقط سینه ش بزرگ شد مو زا ...

دکتر من از ۷سال و نیم رشد موی زاید قسمت پایین تنه داشت 

اونموقعه بردم دکتر سونو و آزمایش نرمال بود و بلوغ نبود ولی ۸ سال ۷ ماه‌که‌شد سینه ش جوانه زد ، شما چرا نزدی آمپول رو ؟ 

منم تجربه دخترمو میگم شاید به درد بخوره

من قدم کوتاهه ۱۵۷ شوهرم هم متوسط۱۷۴

دخترم الان۱۵سالشه و ۱۶۵هست البته چند  ماه هست قدشو نگرفتم شاید بیشتر هم شده

همیشه چاق بود و اضافه وزن هم داره خیلی

راستش دقیقا نمیدونم کی پریود شده چون پنهان میکرد و خجالت میکشید نوار هم مصرف نمیکرد شاید کم بوده ولی دیگه از ۱۳ علنی کرد و نوار هم مصرف میکرد ولی یادمه پنجم دبستان بود گریه کرد که گفتم پریود شدی گفت شاید نمیدونم ولی دیگه بعدش تا ۱۳چیزی ندیدم و نفهمیدم

فقط بگم از ۸سالگی تا۱۱سالگی حرقه ای شنا میکرد که اون باعث رشد قدییش شد توی تیم بود هفته ای سه روز 

مامانا کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنید دخترم چهار سالشه بردمش سونو گفتن تخمدان هاش بزرگه و فعا ...

اگر الان علائمی از بلوغ نداره دیگه مشکلی نیست 

اینطوری اتفاق میفته که تو بچه های کوچیک علائم بلوغ دیده بشه بعد خودبخود از بین بره اگر الان مشکلی نداره دیگه نگران نباشید 

دکتر من از ۷سال و نیم رشد موی زاید قسمت پایین تنه داشت اونموقعه بردم دکتر سونو و آزمایش نرمال بود و ...

والا دختر من فقط سینه داشت سن استخوانی دو سال کوچکتر بود تخمدان و رحم ش سونو کرد گفت نیازی به آمپول نداره . حالا تا پریود ۳ تا ۴ سال وقت داره منم بی خیال شدم

اگر الان علائمی از بلوغ نداره دیگه مشکلی نیست اینطوری اتفاق میفته که تو بچه های کوچیک علائم بلوغ دید ...

علائم بلوغ مثل رشد سینه،موی زائد اینا نه خداروشکر 

ممنون از راهنماییت عزیزم 

ان شاءالله هر مشکلی داری خدا برات آسونش کنه🩷

والا دختر من فقط سینه داشت سن استخوانی دو سال کوچکتر بود تخمدان و رحم ش سونو کرد گفت نیازی به آمپول ...

خب پس اگه سن استخوانی هنوز عقب خیالت راحت باشه باز قد می‌کشه ، هورمون رشد بررسی کردی ؟ کمبود هورمون رشد نداشته که سن استخوانی عقب بوده ؟

دیجیمون جان اینجا انگار دخترای ما فقط پریود شدن . گلم دخترت الان قدش ۱۵۵ شده کوتاه نیست خوبه به خدا ...

درسته عزیزم وقتی میبینم بقیه بیشتر از من کار کردند و نتیجه ی بهتری گرفتند عذاب وجدان میگیرم که کاری براش نکردم یعنی نتونستم بکنم خودش هم همکاری نمی کنه 

دختر شما تازه پریود شده جا داره برای رشد مثل این خانم که گفته تو یه سال که دخترش پریود شده ۹ سانت قد کشیده 

ان شاء الله دختر شما هم قدش بلند میشه هر چی شد نتیجه را بذارید منم هر چند ماه یکبار میذارم اگر تغییر کرد 

چرب شدن مو و عصبی بودن هم علایم بلوغه ایا

اولی خیر دومی بله

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خب پس اگه سن استخوانی هنوز عقب خیالت راحت باشه باز قد می‌کشه ، هورمون رشد بررسی کردی ؟ کمبود هورمون ...

عزیزم اون مال ۹ سالگیش بود الان ۱۱ سالشه. ۴ ماه هم هست پریود شده قدش ۱۴۸ هست . سن استخوانی ش هم الان ۱۳ تا ۱۳ سال ۶ ماهه البته صفحه رشدش هنوز باز هست هورمون رشد میزنه الان از ۱۲ تیر البته امیدوارم که حالا حالا صفحه رشدش بسته نشه . ولی خوب دکترش گفت نهایتا ۶ سانت رشد کنه . هورمون رشد هم تیری هست تو تاریکی 

دکتر اولی توی ۹ماه از دخترم عکس خاست درصورتی که دکترای دیگه سالی یه بار عکس میخان اشعه داره خیلی مضر ...

خیلی ضرر داره این همه اشعه  من گفتم وقتی ک رشد نکرد میگیرم.. دیگه حوصله استرس ندارم همش میترسم عکس بگیرم بگه میخواد بسته بشه  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......