2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590727 بازدید | 6408 پست
نگران نباش عزیزم قدش هم خیلیم کوتاه نیست ان شاالله سلامت خوشبخت و موفق باشه

ممنون عزیزم. 2 سال پیش 141ونیم بود. مه امپول زدم والا در مل 152 تا هم نمیشد نتیجه زحمت ها ک یکم از قدی که انتظار داشتیم داره بیشتر میشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما دکتر غدد کودکان بردی که گفت پیگیری نکن؟

والا این دکترا خودشون هم نمی دونن چی میگن . منم وقتی دکترم بردم خیر سرم پیش بهترین دکتر غدد شهرمون گفت دخترت همه چیزش اولیه البته همه آزمایشات و سن استخوانی هم دو سال کوچکتر بود تو ۹ سالگی . ولی خوب متاسفانه ۱۱ سالگی پریود شد  

نه فوق تخصص کودکان

قطعا اگه غدد میبردین متوجه بلوغ زودرس دخترتون میشدین ولی خب شکر خدا دختر شما بلوغش زیاد طول کشیده حدود ۴سال و اینکه قدش خیلی خوبه بازم جای رشد داره ..من خودم یه وقتایی پشیمون میشم از آمپول زدن ولی از سر بی تجربگی شروع کردم مجبورم ادامه بدم 

والا این دکترا خودشون هم نمی دونن چی میگن . منم وقتی دکترم بردم خیر سرم پیش بهترین دکتر غدد شهرمون گ ...

حرفتون رو قبول دارم دکتر دخترم اینقد چرتو پرت گفت دیگه پیشش نبردم دکتر رو عوض کردم

قطعا اگه غدد میبردین متوجه بلوغ زودرس دخترتون میشدین ولی خب شکر خدا دختر شما بلوغش زیاد طول کشیده حد ...

ولی من از دکتر غدد متخصص اطفال دکتر زنان و ماما هم پرسیدم گفتن امپولا عوارض چشمگیری ندارن حالا دیگه نمی‌دونم باز پناه برخدا

والا این دکترا خودشون هم نمی دونن چی میگن . منم وقتی دکترم بردم خیر سرم پیش بهترین دکتر غدد شهرمون گ ...

عزیزم مگه ۱۱سالگی زوده؟؟؟اصلا زود نیس من با اینکه آمپول میزنم باز ۱۱پریود میشه اتفاقا سنش خوب بوده

عزیزم مگه ۱۱سالگی زوده؟؟؟اصلا زود نیس من با اینکه آمپول میزنم باز ۱۱پریود میشه اتفاقا سنش خوب بوده

آخه دختر من قدش ۱۴۸ هست و سن استخوانی ۱۳ سال و ۶ ماه می ترسم صفحه رشدش بسته شه زیاد رشد نکنه

شیر محلی لب نمیزنه فقط پاکتی میخوره ..کشک که هرروز میدم محلی

دخترمنم پاکتی میخوره دکتر گفت خوبه شیرتنها چیزیه که نمیشه بهش موادماندگاری بزنن ماستم کم تاریخشومیگیرم اونم مواد نمیزنن که ماندگاریش بره بالا انشالله که خوبه وسواس اینم بگیرم روانی میشم بیخیال خوبه

دخترمنم پاکتی میخوره دکتر گفت خوبه شیرتنها چیزیه که نمیشه بهش موادماندگاری بزنن ماستم کم تاریخشومیگی ...

من که روانی شدم الآنم خدا شاهده یه چشممو بستم اینقد درد داره با یه چشم سرم تو سایته به قول دوستمون هرچی هم میخونیم فایده نداره