2777
2789

یک ساله بیکارم ، کارمو دوست داشتم چندنفر زیرآبم‌و زدن ؛ الان ازمون استخدام بانک شرکت کردم . لطفا دعا کنید قبول بشم . میرم حرم بعدش به نیابتتون زیارت میکنم 🥲🥰

به حق ابروی زهرا حاجت روا شید واسه ی ظهور حضرت دعا کنید لطفا برای ازمون منم دعا کنید اسمم فاطمه اس

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ❤️ حتما الان هم براتون ۵ صلوات فرستادم

💚

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

سلام عزیزم من اداره دولتی قبول شدم و دوستم بانک ،نگران نباش زیاد سخت نیست سعی کن سایت ای استخدام رو بخونی نمی‌دونم تو مرحله کتبی هستی یا مصاحبه تخصصی ولی در کل این سایت برا هر دو مرحله و بعدش گزینش جزوات رایگان داره ،چک کن توکل ب خدا قبولی