2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591101 بازدید | 6423 پست
پیرو صحبت شما ..من به خواهرم میانگین قدی رو توضیح می دادم خواهرم گفت میانگین چیه بچه یهو به بابا میر ...

دقیقا. بخدا شانس و اقبال والا خانواده خودم همه بلندن. من کوچیک همم چون ب عمم رفتم🥲 ماشاله داداش بزرگم 185.دومی 180 و 178 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخیش پس موی زائد دیدم سکته رو نزنم 😅

ن بابا من دخترم 7 سال و 9 ماهش بود ک در اورد. 9 سال و نیم ک دکتر امپول براش نوشت  طبق گفته خودش 10 سالگی پریود میشد یعنی 3 سال بعد مو دراوردن

چند روزه دوباره وسواس‌های شدید اومده سراغم کور شدم تو سایت حالا دخترمم ۲متر بشه مامانش کور باشه چه ف ...

😂😂 دور از جونت ، آره منم همش وسواس دارم 

ببین ما ها هر کاری کنیم این وسواس هست تو آمپول زدی وسواس گرفتی من نزدم وسواس گرفتم ، بخدا بزرگ میشن پشیمون میشیم که چرا از این روزها با بودن با بچه هامون خوش نبودیم ، خوشبحال مادرهای ما که اینقدر علم پیشرفت نکرده بود و درگیر این چیزا نبودن واقعا قدیم همه چی بهتر بود و آدمها خوشحال تر بودن 

عزیزم یعنی شما وقتی سینه ش جوانه زد یکسال صبر کردین بعد آمپول توقف بلوغ زدین ؟

بله یه جوونه خیلی کوچولو  و موی کُرکی کمی داشت

اما مهم ترین چیز، سن استخوانی بچه ست که برابر سن واقعیش هست یا جلوتره 

چرا رشد سینه موی زیر بغل و ترشحات دلم میخواد ببرمش شوهرم قبول نمیکنه میگه تو حساسی هنوز کوچیکه قد می ...

ترشحات اخرین مرحله قبل پزیود دختر شما کمتر 6 ماه دیگه پریود میشه قدش کمه 130 برا بچه کلاس سوم  بزار شوهرت برا خودش بگه شما ببرش چکاب. این دور زمونه همه بچها قد بلندن  بعدا یقه تون میگیره. چرا دکتر نبردین منو...  شاید هورمون رشدش کمه. والا باید کنار علامت بلوغ جهش رشدی داشت یعنی سالی 9 تا 10 سانت قد میکشید 

ای خدااا چقد گوگولی ولی فک نکنم شهر ما داشته باشه 🥲

چرا فکر میکنی منم شهر کوچیکی م ولی پر از ایناس من تو خونه هم میپوشیدم. ولی برا سینه کوچیک بهتر 

ببخشید شیر که به بچه هامیدیم فرق نداره پاکتی باشه یامحلی اینو میدونید یاکسی میدونه ممنون

من اصلا به هیچ کدوم از بچهام شیر پاکتی ندادم. فیط محلی میخوریم...  پسرم بعد 10 ماهگی محلی دادم. اونا ک نعلوم نیست چی توشون میریزن. مواد نگهدارنده داره. ماست هم خودم درست میکنم. خیلی بهتر

ترشحات اخرین مرحله قبل پزیود دختر شما کمتر 6 ماه دیگه پریود میشه قدش کمه 130 برا بچه کلاس سوم بزار ...

از پس باباش برنمیام شاید قایمکی بردمش

حتما میبرمش

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
ممنون عزیزم..دختر من یک ماهی هست لب به شیر نزده کلا دو لیوان نخورده مجبورم کلسیم بدم

اشکال نداره اگ شیر نمیخوره ماست بده یا کشک  کشک کلسیم بیشتر داره بچها معمولا دوست دارن..  شیر و با نی شیر بهش بده شاید دوست داشت یا شیرموز شیر خرما.  برعکس دختر من عاشق شیر  ک میگن زیادیش لاغر میکنه

آخرین بار که گرفتی آمپول می‌زدی ؟یا قبل امپولا؟

اخرین بار دقیفا 1 هفته قبل زدن امپول بود اصفهان ازش گرفتم که 2سال از خودش بیشتر بود. زده بود 11 و نیم درصورتی ک 9ونیم سالش بود. دیگه بعد امپول عکس نگرفتم   

8 سالگی ک فقط مو دراورد عکس گرفتم 6 ماه بزرگتر بود تابستونش سینه هاش دراورد 1سال بزرگتر و سال بعد هم که شد 2 سال بزرگتر