2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595702 بازدید | 6482 پست
ان شاءالله برای شما خیره عزیزم من دکترش گفت علائم داره اما برو 6 ماه دیگه بیامن یکسال بعد رفتمچون خی ...

عزیزم یعنی شما وقتی سینه ش جوانه زد یکسال صبر کردین بعد آمپول توقف بلوغ زدین ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب اینجوری بیشتر دقت میکنن

عزیزم منم هر وقت واسه دخترم عکس مچ دست میگیرم چند روز طول می‌کشه تا جوابش رو بدن ، همیشه هم دکتر رادیوگرافی می‌نویسه مثلا دخترم ۷ سال ۹ بود نوشته بود با ۸ سال مطابقت داره یا وقتی ۸ سال ۷ ماه بود نوشته با ۹ سال مطابقت داره 

یعنی همیشه اختلاف دو ماه بوده 

ولی دکتر میبرم همیشه یکسال و نیم بیشتر میگه جلو هست میگه تشخیص ما با رادیوگرافی فرق داره  😐 فقط یکبار غدد بزرگسالان دخترمو بردم همون دوماه پیش که کلافه بودم و نمی‌دونستم آمپول رو شروع کنم یا نه دکتر بسیار معروفی بود توی بیماری های غددی خیلی تخصص داره عکس رواصلا  نگاه نکرد و اکتفا کرد به گزارش رادیوگرافی و گفت سن استخوانی همون ۹ ساله حتی گفتم دکتر غدد کودکان گفته یکسال و نیم بیشتر قبول نکرد و گفت دخترت  هم قد خودت حالا یکی دو سانت شاید کمتر بشه 

ولی وقتی رفتم علایی تهران اونم گفت سن استخوانی بین ۱۰و نیم یازده هستش ، خلاصه سراز کار این دکترا نمیشه در آورد 

مامانهای نگران این رو یه دکتر غدد بهم داد واسه رشد قدی دخترم گفت اینا رو روزانه باید رعایت کنی ، عکس ...

ممنون عزیزم..دختر من یک ماهی هست لب به شیر نزده کلا دو لیوان نخورده مجبورم کلسیم بدم 

مامانهای نگران این رو یه دکتر غدد بهم داد واسه رشد قدی دخترم گفت اینا رو روزانه باید رعایت کنی ، عکس رو گذاشتم استفاده کنید انشاالله دخترای همه و همچنین دختر من به قد دلخواه مون برسن ،۴۰ گرم  گوشت فرقی ندارد مرغ یا ماهی یا گوشت گوساله یا گوسفند

پنیر هم اندازه قوطی کبریت یعنی ۴۰ گرم 

والا من شیر با پودرسنجد هرروز سعی میکنم بدم بیشترساده میخوره امادوتا شیرمیخوره یکی صبح یکی شب قبل خو ...

جز شیر خوردن مداوم باقیشو منم انجام میدم

ممنون

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چند روزه دوباره وسواس‌های شدید اومده سراغم کور شدم تو سایت حالا دخترمم ۲متر بشه مامانش کور باشه چه ف ...

شوهر من میگه بلند شو ای گوشی را بذار کنار هرچی هم که میخونی فایده ای هم که نداره😊

وای مرسی ترسیدم بخداآخه هرکی میبینه میگه لاغرش کن و فلاننمیتونم بهش گرسنگی بدم که هنوز زیر ۲ساله

عزیزم این چه حرفیه اخه بچه کوچیک و رژیم؟؟ پسر خودم 1 ساله 12و نیم بود 2 ساله 15 کیلو. ولی بعدش کم غذا میشه  شیطونی میکنن گوشت شون اب میشه. من شیر خودم میدادم شیر خشک ک کلا وقتی بگیری باز لاغر تر میشه. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
راستی شما این امپولا رو زدین رو سن استخوانی تاثیر نداشت ؟!الان سن استخوانی چنده؟

دیگه عکس نگرفتم 3 بار قبلش عکس گرفتم دیگه شوهرم گفت ضرر داره ولش کن... ولی بعد امپول زدن دندون های شیری س هم دیر ب دیر میفتاد. الان ی مدت سریع دندون میکنه. خودم میفهمم بلوغ شروع شده

دقیقا مریض شده بود یکم لاغر شده بود میگفتن وای بچه بی جون شده!!!!!حالا میگن وای چقد سنگینه نمیشه بغل ...

مگه چند کیلو؟؟  پسر من 4 سالش ی اسهال استفراغ گرفت 1 کیلو کم کرد بچه کوچیک سریع وزن کم میکنه 

منم زخم خوردم .حالا مادرشوهرم روزی نیس ک به دخترم نگه تو به مارفتی قدبلند میشی مامانت قد کوتاهه.دختر ...

اییی من از بس گفتن شوهرم هم افتاده باهاشون مسخره میکنه ک قدت نمیرسه ب کابینت میخنده قش قش منم میگم از خواهرات انگار ماکارانی بهتر  مهم عقل و شعور...