2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597732 بازدید | 6492 پست
ماشاالله

قربونت❤️

بچه ها تو بعد ازپریود هم میتونن رشد کنن ولی خیلی کمتر میشه‌ مثلا اگه قبل از پریود تو ۱ سال ۱۰ سانت اضافه کرده ، ۱۰ سامت بعدی رو ممکنه چند سال بعد رشد کنه

برا همین بهتره تحت نظر باسن مخصوصا اگه قدشون کوتاه بوده موقعه پریودی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ای که توی ۲۲ماهگی چاق باشه و سینه داشته باشه ممکنه بلوغ زودرس بگیره؟البته شیرخشک هم میخوره خیلی ...

وای عزیزم ربطی نداره اون تپل و بافت چربی. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طفلک دخترهایی که زود به بلوغ میرسن. من یه همکلاسی داشتم سال ۷۵ که کلاس چهارم ابتدایی بودم، که پریود میشد و سینه هاش کامل زنونه بود. تنش بوی تند عرق میداد. طفلک همیشه میرفت آخر کلاس یه گوشه. فقط مساله کوتاهی قد نیست آخه اسی جان.  بلوغ جسمی زودرس، باعث تغییر روحیات فرد میشه. نمیدونم پستت رو دیدم، دلم برای دختر قشنگت گرفت 🥺❤

در کل خدا رو شکر که سالم باشه، عاقبت بخیر باشه. امیدوارم اگر راهی وجود داره، دیرتر بالغ بشه تا بتونه کودکی کنه به اندازه کافی 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم الان خوبه اون موقغ قدش کوتاه بود صفحات رشد داشت بسته میشد وزنش کم بود با پریودی کمخونی و ه ...

راستی شما این امپولا رو زدین رو سن استخوانی تاثیر نداشت ؟!الان سن استخوانی چنده؟

پناه بر خدا عزیزم..من براش آمپول ضد بلوغ میزنم

به امید خدا

برای قدش اکه خواستید حتما حجامت انجام بدین  باهاش ورزش کنید مطمئن باشین خیلی خوب قد میکشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حالا اگه لاغر بود همه میگفتن بهش برس .. گوش نده

دقیقا مریض شده بود یکم لاغر شده بود میگفتن وای بچه بی جون شده!!!!!

حالا میگن وای چقد سنگینه نمیشه بغلش کرد منم گفتم خب بغل نکنید 

تا شقایق هست زندگی باید کرد 

دختر شما دقیق هم‌سن دختر منم قد دختر منم 130 ولی وزنش 25سن استخوانی دختر شما خیلی خوبه که 9 ساله یعن ...

اره واقعا سخته 

دخترتون علائم بلوغم داره بجز سن استخوانیش

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
فدات شم ممنون ورزش که می‌کنه مدام ولی از حجامت میترسم

من حجامت انجام دارم خیلی خوب فقط کمی اگه از اون بترسی استرس‌ داره مگرنه اوکیه عزیزم