2777
2789

اگر شخصی  یکماه فقط سوپ بخوره بدون نون

وروزی سه ساعت ورزش کنه

واز کرم لاغری و دمنوش استفاده کنه

تو یکماه چندکیلو لاغر میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه محضه

عضلاتت رو از دست میدی بعدش متابولیسمت میاد پایین و دوباره وزنت میره بالا

برای خوش هیکل بودن باید سبک زندگیت رو عوض کنی

با یه مربی باسواد ورزش مقاومتی رو شروع کن

از یه متخصص تغذیه خوب هم رژیم اصولی بگیر و وزنت رو اخسته کم کن

این کارا چیه. یکی از فامیلامون رژیم اینجوری گرفته بود کبد و معدش به فنا رفته بود. به جاش قند و شکر حذف کن به جاش از قند طبیعی به اندازه استفاده کن. برنج بیشتر از هشت قاشق نخور ولی باید برنج و نون تو رژیمت باشه وگرنه کلی ریزش مو و عوارض دیگه میاره برات. همه چی بخور ولی سالم. ورزش هم هرروز داشته باش اینجوری حسابی رو فرم میای. 

ریزش مو _ فقر ویتامین و آهنگ_ مشکلات غضروفی و استخونی _ خراب شدن پوست_ کاهش سیستم ایمنی _ ضعف اعصابو.... در انتظارته ، بدن باید کالری مورد نیازش رو دریافت کنه وگرنه آسیب هایی می‌بینید که به سختی جبران میشن 

🔥🍷

این دمنوش و این چیزاام بریز دور،عوارض دارن. هرچیزی رو نریز تو بدنت. کم کردن وزن میام بر نداره، سختی ...

دقیقا هرچقدر روند کاهش وزن اصولی و به مرور زمان باشه بهتره ، کاهش وزن سریع و رژیم نادرست وزن از دست رفته رو دوبرابر برمیگردونه

🔥🍷