2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
نه عزیزم، من 157 هستمباباش فکر کنم 175اما واقعا تو این 3 سال، دیوونه شدمامسال یکم راحت شدم

من ۱۵۰هستم شوهرم ۱۸۰

فکر کنم دخترم مثل خودم قدش کوتاه باشه چون کپه خودمه فقط اخلاقا به باباش رفته😂

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره واقعا سخته دخترتون علائم بلوغم داره بجز سن استخوانیش

بله عزیزم ۸ سال و ۷ ماهش بود سینه ش جوانه زد 

از ۷ سال و نیم هم رشد موی زاید داشت قسمت پایین تنه انموقعه بردم دکتر آزمایش و سونو دکتر گفت بلوغ نیست ، بلوغ با جوانه زدن سینه شروع میشه که چند ماه پیش سینه ش جوانه زده 

نه بابا عزیزم منم اوایل فکر میکردم نزدیکه حتما اما دیدم... نهفقط معضل بزرگیه😂😂😂

اره بخدااا فکر نمی کردم بعد یه عمر زندکی هنوز چیزهای جدید بشنوم خدایی تا پارسال اصلا نه شنیده بودم نه دیده بودم راجع بهش

اره ما هم انجام دادیم ..من آخرین بار بعداز قط امپولا که میخواستم سری دوم رو شروع کنم تخمدانش فولیکول ...

عزیزم من سونو اینا ندادم برا دخترم ...برام در موردش توضیح میدین ؟ من کلا فوبیای بیماری دارم دیگه دنبالش نرفتم از جواب آزمایش اینا به شدت می ترسم در حد سکته ...گمونم باید یه روانپزشک مراجعه کنم

چرا رشد سینه موی زیر بغل و ترشحات دلم میخواد ببرمش شوهرم قبول نمیکنه میگه تو حساسی هنوز کوچیکه قد می ...

اگر ترشحات سفید داره دیگه پریودیش نزدیکه حتما هومون رشدش کمه که اینقدر هست حتما ببرید دکتر 

عزیزم من سونو اینا ندادم برا دخترم ...برام در موردش توضیح میدین ؟ من کلا فوبیای بیماری دارم دیگه دنب ...

منم دقیقا همینم الآنم فشار خونم مدام بالاس ...سنو که کاری نداره آزمایش خون میگیرن عکس مچ دست تازه دختر من ام آر ای از مغزش هم گرفتیم