2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595679 بازدید | 6482 پست
من فامیل پدریش همه ب دم بلندن همیشه مسخرم میکنن برا قد کوتاهم. دلم اصلا نمیخواست دخترم ب من بره اونم ...

منم زخم خوردم .حالا مادرشوهرم روزی نیس ک به دخترم نگه تو به مارفتی قدبلند میشی مامانت قد کوتاهه.دخترم پاهاش بزرگه یعنی ۱۳۷ هست من پام ۱۳۸ هست ...پاشو میبینن میگن ب ما رفتی ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا شانس. من ی نفر میشناسم قد بابا 155 مامان 150.بخدا پسرشون 175 دخترشون 162 چون ب بابابزرگ شون رف ...

پیرو صحبت شما ..من به خواهرم میانگین قدی رو توضیح می دادم خواهرم گفت میانگین چیه بچه یهو به بابا میره یا به مامان یا مادربزرگ میره ...

خدا از نگرانی درت بیاره آرامش مید عزیزم وقتی موی زائد دربیاد چقدر بعدش پریودی اتفاق میفته؟

ربطی نداره به نظرم

دختر من الان 2/5ساله موی زائد زخیم داره، اوایل کمتر بود

و بعدش بیشتر شد

اما پریود نشده هنوز 

فقط بوی عرق بدی داره و همش لباس عوض میکنه 

ممکنه ی لیست از نوع تغذیه خاص بچتونو بگینپسر منم ریزه البته همه تلاشمو کردم الان بد نیست ولی کمبود و ...

والا من شیر با پودرسنجد هرروز سعی میکنم بدم بیشترساده میخوره امادوتا شیرمیخوره یکی صبح یکی شب قبل خواب بادام روزانه میدم بهش ۷یا۸تادونه ماست باوعده غذاییش میدم شیرم کم چرب خوب.گوشت یروز درمیان باشه تووعده هاش خوراک عدسی لوبیا اب هویج  ومیوه ایناچیزاییکه سعی میکنم رعایت کنم هرروز بخوره بازور و دعوا تخم مرغم یروز درمیان

اینارومن میتونم انجام بدم دکترگفت خوبه

ممکنه ی لیست از نوع تغذیه خاص بچتونو بگینپسر منم ریزه البته همه تلاشمو کردم الان بد نیست ولی کمبود و ...

والا من شیر با پودرسنجد هرروز سعی میکنم بدم بیشترساده میخوره امادوتا شیرمیخوره یکی صبح یکی شب قبل خواب بادام روزانه میدم بهش ۷یا۸تادونه ماست باوعده غذاییش میدم شیرم کم چرب خوب.گوشت یروز درمیان باشه تووعده هاش خوراک عدسی لوبیا اب هویج  ومیوه ایناچیزاییکه سعی میکنم رعایت کنم هرروز بخوره بازور و دعوا تخم مرغم یروز درمیان

اینارومن میتونم انجام بدم دکترگفت خوبه

سلام عزیزم منم دخترم سن کم علامت بلوغ داشت.. 1سال تمام کل دکترا گشتم تا بلاخره امپول و شروع کرد... ق ...

واقعا سخته درسته میگید قدش همون که گفتید بشه هم خوبه بله امپولو الان نمیزنم اما میزنم یکسال دیگه هم خودش عاقل شه هم باباشو راضی کنم انشالله میزنم دوست ندارم زود پریود شه گناه داره واقعا ممنون ازتون 

ربطی نداره به نظرمدختر من الان 2/5ساله موی زائد زخیم داره، اوایل کمتر بودو بعدش بیشتر شداما پریود نش ...

دخترتون در حد شیو کردن هست؟؟زمان آمپول هم موهاش رشد کرد؟؟دختر من زیربغلش فقط پرز داره پایین تنه هم در حد شش هفتا شاید کمی بیشتر وگرنه نداره ولی سینش بزرگ شدع