2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
سلام شما وقت دارید فعلا آمپول نزنید غذاهای طبیعی بهش بدید و ورزش حتما انجام بده چاق نشه تا بلوغش دی ...

چشم عزیزم ممنون ازراهنماییتون اره منم سعی میکنم رو تغذیش کارکنم و ورزشم میره خداروشکر فعلا اما سرخوردن داستانها داریم باهاش هرروز ماست وشیر وبادوم و غذاهای خوب سعی میکنم بدم کلا غذاهای بسته بندیو فست فود وشیرینی وبه حداقل رسوندم شباه هم باکلی غر ۱۰:۳۰نهایت ۱۱خوابه مدرسه بره زودترم میخابه انشالله که خداکمک کنه اکی بشن همه بچه ها 

۱۱سال باشه پریودیس راضیم باز ممنون ازدلگرمیت❤️

بله ..وقتی آمپول رو شروع کردم براش ۸سالو دوماهش بود قدش ۱۳۳وزنش۳۳بود الان ۹سالو ۸ماهشه قدش ۱۴۴ وزنش۴ ...

من قد دختر شما را دقت نکرده بودم ماشاالله خوب بوده تو یک سال و نیم ۱۱ سانت رشد کرده چون شما براش آمپول تاخیر بلوغ هم زدید بازم رشدش خیلی خوبه باید از شما بپرسم چیکار کردید تو این مدت چه داروهایی دادید 

دیشب فکر کردم اون قرص کلسیم را دادید که گفتید اون را یه هفته هست میدید 

یه نفر هست آمپول تاخیر بلوغ می‌زد سالی سه چهار سانت رشد داشت حتی بعد هورمون رشد هم زد بازم خیلی تغییر نکرد 

هر راهنمایی دارید به ما هم بکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هم دیروز دعوا داشتیم تا شب آخرم انجام نداد رفت خوابید امروز دیگه مجبوری انجامش داد میگه دوست ندار ...

خسته میشن بچه ها هم حق دارن همسالاشونو میبینن راحتن ناراحت میشن چراانقدباید عذاب بکشن

دخترمن شیرپاکتی میخوره دکتر گفت خوبه

شیربازنمیخوره همون پاکتی هم خوبه؟

دختر من ۸ سال و نیمش بود سینش جوانه زد یادم نیس قدش چقدر بود شاید همون ۱۳۳ اینا کاش یادم بود می دونم ...

خیلی خوبه 10سانت تو یک سال داروی خاصی بهش دادید یا کار خاصی کردید 

از اول از ظاهر و قیافه ی بچه ها معلومه به کی میرن تو فامیل ما از بچگی میگیم به فلانی رفته بعد قدش هم ميشه مثل اون 

خسته میشن بچه ها هم حق دارن همسالاشونو میبینن راحتن ناراحت میشن چراانقدباید عذاب بکشندخترمن شیرپاکتی ...

دختر من الان میخوره اون وقتا که تو سن دختر شما بود نمی خورد الان خیلی بهتر شده ولی همی الان هم همه چیز نمی خوره میوه فقط یه تعداد محدودی  را میخوره هر جا میریم اصلا میوه نمیخوره اگر زحمت های من نبود الان بیست کیلو هم نبود اینقدر بد غذا بود 

خسته میشن بچه ها هم حق دارن همسالاشونو میبینن راحتن ناراحت میشن چراانقدباید عذاب بکشندخترمن شیرپاکتی ...

دخترم هم همین را میگه، میگه همه ی بچه ها بدون دردسر بلند شدن از من هم بلند ترن هیچ تلاشی هم نکردن چرا من باید سختی بکشم چرا با یه آدم قد بلند ازدواج نکردی که منم بلند بشم

حالا مشکل اینه که اصلا به من و باباش نرفته به کسی رفته که الان هم از اون بلند تر شده کلا سیستم بدنش مثل اونه همیشه از بچگیش میگفتم خدایا به اون نره مثل خودم بشه اما نشد 

دخترم هم همین را میگه، میگه همه ی بچه ها بدون دردسر بلند شدن از من هم بلند ترن هیچ تلاشی هم نکردن چر ...

ربطی نداره به شوهرت شوهرمن ۱۸۵هست اما دخترم همه چیش شبیه منه امامن دیرپریود شدم نمیدونم چی بگم والا

شیرپاکتی هم خوبه بنظرتون؟

من پودرسنجدم بایدشیرموز درست کنم بریزم بخوره والا اونم نمیخوره میوه میخوره به زور کلا ازاول تغذیش خوب نبود کاش ازبچگیش بیشتراهمیت میدادم همه گفتن خوبه ولش کن طبیعیه چی بگم توکل بخدا

ما هم دیروز دعوا داشتیم تا شب آخرم انجام نداد رفت خوابید امروز دیگه مجبوری انجامش داد میگه دوست ندار ...

دختر من عاشق ورزش ولی جدیدا ایروبیک میبرم اونو دوست نداره سخته براش وگرنه والیبال با اشتیاق میره من میگم ایروبیک بره وزنش بالا نره تو دوماه سه کیلو اضافه شده به وزنش خیلی زیاده 

من قد دختر شما را دقت نکرده بودم ماشاالله خوب بوده تو یک سال و نیم ۱۱ سانت رشد کرده چون شما براش آمپ ...

من از همون روز که امپولش رو شروع کردم بردم والیبال طناب میزد بارفیکس می‌رفت البته یک سال بارفیکس رفت خونه جدید اومدیم براش نصب نکردیم  داروی خاصی ندادم فقط کلسیم اونم بیشتر اوقات یادم میره بدم بخوره ولی این قرص جدید کلسیم رو سعی میکنم مرتب بدم اره شکر خدا از رشد قدش تو این مدت راضیم حالا شنبه ببرم پیش دکترش ببینم چی میگه

ربطی نداره به شوهرت شوهرمن ۱۸۵هست اما دخترم همه چیش شبیه منه امامن دیرپریود شدم نمیدونم چی بگم والاش ...

ممکنه ی لیست از نوع تغذیه خاص بچتونو بگین

پسر منم ریزه البته همه تلاشمو کردم الان بد نیست ولی کمبود وزنو قدش هنوز هست....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.