2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
دقت کردین همه ما مامانا تو این تاپیک قدمون حدودا یک اندازه س و امیدواریم بچه به باباش بره🥲😂 چرا ا ...

هعیییی🥲

من چی بگم دخترم داره 9ساله میشه قدش 

130یعنی امکان داره بشه 165

الان خیلی کم نیست؟

ویتامین و امپولی که فوق تخصص داده 

من امپولو میگم نزنم فعلا تا دکتر دیگم برم 

ویتامینارو بخرم بدم؟

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من وقتی بار اول آمپول دخترمو قط کردم دکترش گفت اگه دوست داری با اولین پریود بیار براش تجویز کنم کاش ...

رشد قدی هم داشته؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امپولش هندی نیست؟؟؟ دکتر ما خیییلی تاکید کرد هندی نزنید فقط تحت لیسانس ایتالیا باشه چون تاثیر نداره ...

نه هندی نیس اول فرانسوی زدم ۹تا بعدش میکرولین ایتالیایی ..دخترم سینش همون اول فقط دکتر با دست زدن متوجه بلوغش شد ولی با اولین آمپول سینش دراومد روز به روز بزرگتر میشه ..مشکلم سینش نیس الان همکلاسی هایش همشون نیمه تنه استفاده میکنند میترسم سن استخوانی جلو بره

دقت کردین همه ما مامانا تو این تاپیک قدمون حدودا یک اندازه س و امیدواریم بچه به باباش بره🥲😂 چرا ا ...

دختر من کپی باباش هست وشوهرمم ۱۷۸که میشه متوسط مردان ولی مادر شوهرم شاید ۱۵۵باشه میگم نکنه به اون بره چون شبیه اوناس

بله اصلا نباید می‌زده از ۹ سالگی زده الان ده سالشه ، ۹ سالگی هم سن استخوانی ش ۱۱ ساله بوده ولی قدش ه ...

اخر بزنیم یا نزنیم 

دختر من 8سالو 11ماهشه 

130قدشه 

وزنش27 

سن استخوانی 9

گفتن علائم بلوغ داره 

سونو و ازمایش خونشم نشون داده 

سینشم یکمی سفت شده هالش 

گیجم 

چ کاری درسته 

یه دکتر خوبم پیدا کردم ولی تا یک ماه دیگم نوبتم نمیشه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

ای خدا 

ویتامیناشو بدم ندم؟

امپولو میگم صبر کنم دکتر دیگم تایید کنه 

صبر کنم جهش داشته باشه 

اگه نداشت چی 

قد خودم 157

شوهرم183

هعیییی🥲من چی بگم دخترم داره 9ساله میشه قدش 130یعنی امکان داره بشه 165الان خیلی کم نیست؟ویتامین و ام ...

ویتانین ها تاثیرشو نادیده نگیر من دخترم ی مدت نخوره قد نمیکشه حتما بهش بده حتی با جنگ و دعوا. اگ ژن بلندی باشه تو جهش رشد خودش نشون میده. داداشم قدش معمولی بود تو جهش بلوغ سالی 12 سانت قد کشید بهش زینک میدادم  چون خیلی بد غذا هم بود الان 180 قدشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اخر بزنیم یا نزنیم دختر من 8سالو 11ماهشه 130قدشه وزنش27 سن استخوانی 9گفتن علائم بلوغ داره سونو و ازم ...

دختر شما اصلا بلوغ زودرس ندارع چون بالای هشت سال هست و سن استخوانی مطابق سن خودش هست ..ولی مکمل هارو بده من جای شما باشم آمپول نمیزنم

نه هندی نیس اول فرانسوی زدم ۹تا بعدش میکرولین ایتالیایی ..دخترم سینش همون اول فقط دکتر با دست زدن مت ...

شاید دوزش کم بود جواب نداده  

وقتی که امپول میزنن جلو رشد سریع استخوانی شون گرفته میشه بعد قطع دوباره بلوغ ک جهش میگیره رشد شون ز ...

دختر شما به ۱۶۰قطعا میرسه نگران نباشید تا دوسال بعد پریود آهسته رشد میکنه

دختر من کپی باباش هست وشوهرمم ۱۷۸که میشه متوسط مردان ولی مادر شوهرم شاید ۱۵۵باشه میگم نکنه به اون بر ...

من فامیل پدریش همه ب دم بلندن همیشه مسخرم میکنن برا قد کوتاهم. دلم اصلا نمیخواست دخترم ب من بره اونم بزنن تو سرش.. قدش ک خوبه من مطمعنم بالا 162میشه 

شاید دوزش کم بود جواب نداده

آخه دکتر از سنوو آزمایش راضی بود وسطای پریودی حالا شنبه میبرم براش دوباره آزمایش وسنو بنویسه ولی بشدتتتت موهاش ریزش داره میترسم تیروعید گرفته باشه