2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
دقت کردین همه ما مامانا تو این تاپیک قدمون حدودا یک اندازه س و امیدواریم بچه به باباش بره🥲😂 چرا ا ...

حالا بر عکس دختر من نه به خودم رفته نه به باباش به کوتاه ترین فرد رفته کاش اندازه ی خودم میشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه دکتر از سنوو آزمایش راضی بود وسطای پریودی حالا شنبه میبرم براش دوباره آزمایش وسنو بنویسه ولی بشد ...

انشالله ک تیرویدش نباشه ولی کمکاری بعد پریود شدن خوب میشه دختر منم کمکاری داره دکتر گفت بعد پریود قرص  قطع ش میکنم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ولی من خودم هیچ وقت قدم باعث نشده غصه شو بخورم اینقدر گرفتاری تو زندگی داشتم به قدم فکر نکردم🥲برای ...

منم بخدا کم بدبختی نکشیدم تو زندگیم ولی شما تصور کن تو ی جمعی هستی همه 2 وجب بلندترن اصلا اعتماد ب نفس برا ادم نمیمونه  

عزیزم شما چه مکمل هایی به دخترتون دادین؟!من که دکترش چیزی نداد کلسیم هم خودم خریدم به نظرت امگاسه بد ...

من شربت کلسیم و زینک سالی 2 بار شربت ال ارژنین  چون مزه ش بدش میومد ب زور میخورد ویتامین دی بهش میدم... کلسیم کنار زینک با هم خوب اثر میکنه ی مدت ک کنار میذاره رشدش کم میشه خودمم میترسم برا کبدش هر 2 ماه  ی مدت بهش استراحت میدم  امگا3 ن من ندادم تا حالا

انشاالله میرسه تلاشتو بکن ‌‌.منم به بالای ۱۵۰برسه و امپولش قط بشه خیالم راحت میشه. دکتر در مورد قد د ...

قدش گفت طبیعی اگ رشد کنه 152 میشه. من با قد 148ونیم امپول و قطع کردم. تو 7 ماه. 4سانت و نیم قد کشیده  خدا رو شکر فعلا از چیزی ک دکتر گفته بیشتر شده

دخترتون شش سالگی قدش چند بود ؟

دخترم تا دو سالگی بالای نمودار بوده قدش 89 بوده بعدش دیگه خیلی توقف رشد داشته الان که کارت واکسنش را نگاه می کنم شاید شش هفت ماه اصلا رشدی نداشته همون موقع هم دکتر بردمش ولی حتی دارو را هم نمی خورد یه بار دوماه دارو دادم بردمش دو سانت بلند شده بود اون وقت ها فکر می کردم این همه سختی برای دوسانت ارزش نداره نمی دونستم که دو ماه دوسانت عالی بوده شش سالگی 106 سانت بوده دیگه قدش را ندارم تا نه سال و نیم که بلوغش شروع شد 132 بوده و تو دوران بلوغ هم سالی 6سانت قد کشید که سه سال بود شد 150 پریود شد الان هم که یک سال و نیم گذشته قدش 155 شده 

حالا بر عکس دختر من نه به خودم رفته نه به باباش به کوتاه ترین فرد رفته کاش اندازه ی خودم میشد

بخدا شانس. من ی نفر میشناسم قد بابا 155 مامان 150.بخدا پسرشون 175 دخترشون 162  چون ب بابابزرگ شون رفتن.  هییییی

دخترم تا دو سالگی بالای نمودار بوده قدش 89 بوده بعدش دیگه خیلی توقف رشد داشته الان که کارت واکسنش را ...

به نظرم قد دخترتون الان خوبه چرا این همه غصه میخوری عزیزم ..دختر من شش سالگی ۱۲۵بود بلوغ لعنتی زد همه چی رو خراب کرد